Octombrie 12, 2023
O nouă idilă la Hollywood? Cu ce model celebru a fost surprins Bradley Cooper. A uitat-o pe Irina?
Deși se zvonea că actorul cel chipeș ar vrea-o înapoi pe superba Irina Shayk, cu care are și un copil, iată că Bradley Cooper a oferit presei tabloide o surpriză pe cinste!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Gigi Hadid și Bradley Cooper s-au întors la New York cu aceeași mașină sâmbătă, după ce păreau c-ar fi fost plecați împreună într-o escapadă romantică. Vedeta din „Silver Linings Playbook” se afla la volanul luxosului său SUV Mercedes-Benz, în fotografiile obținute de Page Six.

Actorul, în vârstă de 48 de ani, era îmbrăcat sport, cu tricou și jeanși. A avut grijă să se camufleze cu o șapcă și când s-a dat jos din mașină, a fost surprins cărând un rucsac în spate, dar și o geantă de voiaj, numai bună pentru un weekend romantic, scrie okmagazine.ro

Foarte lejeră s-a afișat și Gigi Hadid: în jeanși negri, balerini și o bluză sport. Avea ochelari de soare și părul prins într-un coc. De asemenea, două genți și ea: una Louis Vuitton și una Prada.

Gigi Hadid and Bradley Cooper

Cert este că cei doi au fost undeva unde au avut și bagaje. Foarte probabil într-o escapadă de weekend, revelând una din surprizele mondene ale perioadei: căci dacă se confirmă relația, se vede treaba că Bradley Cooper are o afinitate pentru top modele.

Gigi Hadid and Bradley Cooper

Vineri, Daily Mail a publicat fotografii tot cu ei doi împreună, bucurându-se de o cină sofisticată la Via Carota din Manhattan. După ce au mâncat, au plecat împreună cu aceeași mașină. Cei doi par că se înțeleg din ce în ce mai bine, iar o relație sentimentală pare că se confirmă. Amândoi sunt părinți. Gigi Hadid are o fetiță cu fostul său partener l Zayn Mailk, în timp ce Bradley Cooper are o fetiță cu fosta iubită Irina Shayk, de care îl leagă și o prietenie frumoasă. Cei doi au fost văzuți recent împreună petrecând timp în natură, lucru care i-a făcut pe jurnaliștii publicațiilor tabloide să creadă că s-ar fi împăcat. Acum, acest scenariu pare că nu se confirmă.

Bradley Cooper și Irina Shayk



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68146014213562