Octombrie 24, 2023
O moldoveancă s-a măritat cu un prinț din Africa, deși părinții au fost împotrivă. Cum arată acum viața ei
Povestea Oxanei Nesterenco, născută în Basarabia, pare desprinsă din filme.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În timpul facultății, un student din Ghana se îndrăgostește de ea nebunește și o cere în căsătorie. Părinții fetei se opun, dar destinul nu poate fi schimbat. 

Oxana și Ken  sunt împreună de 30 de ani, iar în această vară au sărbătorit 25 de ani de căsnicie. Femeia povestește pe pagina sa de socializare că s-a confruntat cu multe greutăți și prejudecăți, dar mereu a învins dragostea, scrie perfecte.ro

 

Fără să-mi știe măcar numele, le-a spus prietenilor săi: „Fata aceea dulce va deveni soția mea”

Povestea de dragoste dintre Oxana și Ken începe în 1992, pe când ambii erau studenții Universității de Stat din Republica Moldova. Într-o zi, pe când trecea pe holul din cămin împreună cu prietenii săi străini, Ken le spune: „Fata aceasta dulce va deveni soția mea”. Îndată ce fata apărea la bucătăria comună din cămin, hop și Ken apărea cu un teanc de vase nespălate, doar ca să fie în preajma ei. Era foarte respectuos, atent și zâmbitor, povestește ea. Cu toate acestea, mult timp i-a trebuit ca să o convingă pe Oxana să iasă la întâlnire. 

 

Părinții Oxanei nu au fost de acord ca ea să se mărite cu un străin. Au trecut câțiva ani până când s-au împăcat cu ideea. Bărbatul provine dintr-o familie nobilă, dar pentru că a decis să se însoare cu o fată de altă naționalitate a trebuit să renunțe la toate privilegiile sale. Părinții lui, în schimb, au fost înțelegători și au acceptat-o imediat pe Oxana în familia lor. După facultate, ei au decis să se stabilească la Londra, unde nu le-a fost ușor. Munceau mult, ca să-și facă un rost. Între timp au apărut și copii, doi băieți. Dan și Jerome sunt foarte buni la învățătură. Cel mai mare vrea să devină antreprenor, iar mezinul să urmeze pașii tatăului - să fie medic.

În prezent, familia locuiește în Anglia. Ken este medic hematolog, conduce o secție într-un spital și se poate mândri cu multe lucrări științifice publicate. Soția, Oxana, conduce o pensiune pentru persoane cu dizabilități și demență. În plus, ea este foarte activă pe rețelele sociale, unde povestește despre familia ei. Ea a adunat o comunitate de peste 50.000 de urmăritori pe Instagram. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66097855567932