August 06, 2024
"O înfrângere destul de dureroasă" Mesajul luptătoarei Irina Rîngaci, după înfrângerea la Olimpiadă

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Luptătoarea Irina Rîngaci a pierdut, pe 5 august – la Jocurile Olimpice de la Paris, în fața sportivei din Coreea de Nord Sol Gum Pak, transmite newsmaker.md. Astfel, sportiva din Republica Moldova și-a încheiat evoluția la Jocurile Olimpice. Rîngaci a scris pe o rețea de socializare că este o „înfrângere destul de dureroasă” pentru ea și că „olimpiada este o competiție psihologică”. „Știu după ce am venit aici la Paris, dar din păcate nu mi-a reușit de această dată”, a comunicat sportiva. Menționăm, pe lângă Irina Rîngaci, și-au încheiat evoluția la Paris sportivii Victor Ciobanu și Alexandra Emilianov. 

Irina Rîngaci (68 kg) a cedat, pe 5 august, în optimele de finală în fața sportivei din Coreea de Nord, Sol Gum Pak.

Pe 6 august, sportiva din Republica Moldova a scris pe o rețea de socializare că este o „înfrângere destul de dureroasă” pentru ea.

Cu regret părăsesc această competiție cu o înfrângere, înfrângere destul de dureroasă pentru mine! Îmi pare rău că am dezamăgit atâta lume care au sperat și au crezut în mine. Olimpiada este o competiție psihologică, iar eu am pierdut testul! Au fost piedici, au fost tensiuni, a fost presiune dar asta e! SE BUCURA UNII DE SCÂRBĂ ALTORA. Scriu cu durere aceste gânduri pentru că știu după ce am venit aici la Paris, dar din păcate nu mi-a reușit de această dată. Țin capul capul sus și merg mai departe și sper să mă mai întorc pe saltele olimpice”, a menționat sportiva.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87117981910706