Iulie 05, 2023
O balerină de 14 ani din Moldova a cucerit argintul la Dance World Cup 2023
Balerina din Moldova, Alexandrina Sandu, în vârstă de 14 ani, a obținut argintul la Dance World Cup 2023. Informația a fost confirmată, pe 4 iulie, de mama balerinei Natalia Sandu.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Natalia Sandu a publicat și un mesaj în care a mulțumit tuturor persoanelor care au transmis urări de bine fiicei sale, dar și profesoarei acesteia pentru suportul oferit.

„Sunt extrem de bucuroasă și recunoscătoare fiecărui gând bun venit spre noi, sunt sigură ca ne-a ajutat. Vreau să-mi exprim recunoștința față de profesoara noastră Anastasia Homițcaia care ne este mereu alături oriunde am merge și orice am face. Acest rezultat este munca și victoria ambelor balerine. Trăiască baletul!”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

FOTO O balerină de 14 ani din Moldova a cucerit argintul la Dance World Cup 2023 

FOTO O balerină de 14 ani din Moldova a cucerit argintul la Dance World Cup 2023 

FOTO O balerină de 14 ani din Moldova a cucerit argintul la Dance World Cup 2023 

Precizăm că din 50 de țări și 7500 de participanți, Alexandrina Sandu, discipola Anastasiei Homiţcaia, prim-balerina Teatrul Național de Operă și Balet Maria Bieșu, a reușit să se califice în marea finală a concursului, intrând în top 10 cei mai buni dansatori din lume.

Finala competiției a avut loc în seara de 3 iulie.

Dance World Cup este o competiție de dans la nivel mondial, la care au participat inclusiv America, Japonia și China. Ediția din acest an a concursului s-a desfășurat în orașul Braga din Portugalia.

newsmaker.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86907744407654