Noiembrie 30, 2023
„Nu vreau să mor!”. Strigătul plin de durere al actriței Shannen Doherty, care suferă de cancer
Veste tristă dată de Shannen Doherty! Actrița, care suferă de cancer la sân, spune că boala s-a extins la creier și, mai nou, și la oase!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"Nu vreau să mor", a declarat ea pentru publicația People într-un interviu publicat miercuri. Totodată, ea a anunțat că boala i s-a extins la oase.

Shannen Doherty, în vârstă de 52 de ani, a spus că nu îi este frică de moarte pentru că știe unde se va duce. "Cred că mi-ar fi frică de moarte dacă nu aș fi o persoană bună, dar sunt", a spus ea, adăugând: "Nu mi-e frică de moarte, doar că nu vreau să mor, cum ar fi, niciodată", scrie okmagazine.ro

Actrița a mai precizat că nu și "terminat" de trăit viața. "Nu am terminat de trăit, nu am terminat de iubit, nu am terminat de creat, nu am terminat, sper să schimb lucrurile în bine. Pur și simplu nu am terminat", a spus ea. "Cea mai frumoasă amintire a mea urmează să vină".

Shannen Doherty suferă de cancer

Shannen Doherty a mai spus că oamenii cred adesea că pacienții cu cancer sunt incapabili să se bucure de viață, dar a precizat că nu este așa. "Oamenii presupun doar că înseamnă că nu poți merge, nu poți mânca, nu poți lucra. Oamenii te pun pe tușă. Ești terminat, ești la pensie, dar noi nu suntem așa", a mai explicat ea. "Suntem plini de viață, avem o viziune atât de diferită asupra vieții. Suntem atât de recunoscători pentru fiecare secundă, fiecare oră, fiecare zi în care putem fi aici", a adăugat ea.

Ea e în continuare pozitivă în ceea ce privește tratamentul medical și a împărtășit că acum urmează "un regim foarte bun".

În luna ianuarie a acestui an, Shannen Doherty a aflat că cancerul i s-a răspândit în creier și a trebuit să facă radioterapie și să fie supusă unei operații pe creier pentru a îndepărta o tumoare, pe care a numit-o "Bob".

Shannen Doherty suferă de cancer

"Bob a trebuit să fie extirpat și disecat pentru a-i vedea patologia și apoi a trebuit să mai fac niște radiații pe creier", a declarat ea pentru revistă. "A fost o călătorie. Cu siguranță unul dintre cele mai înfricoșătoare lucruri prin care am trecut în toată viața mea." 

Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2015 și a anunțat că a intrat în remisie doi ani mai târziu, după ce a urmat chimioterapia. Dar, în 2019, boala lui Doherty a revenit, iar în 2020 a dezvăluit că avea cancer în stadiul 4.

Shannen Doherty suferă de cancer

Shannen Doherty suferă de cancer



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.9788365364075