Februarie 05, 2024
„Noua noastră casă în Los Angeles”. Smiley și Gina Pistol au plecat în America alături de Josephine, fiica lor
Smiley și Gina Pistol se află acum în America. Acolo au închiriat și o casă, aveau nevoie de spațiu mai mare, mai ales că sunt însoțiți și de Josephine, fetița lor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Smiley călătorește des în scop profesional. De când și-a întemeiat o familie alături de Gina Pistol, artistul nu mai pleacă singur, mai mereu e însoțit de soție și de Josephine, fiica lor. Așa s-a întâmplat și acum, căci toți trei au părăsit România, scrie avantaje.ro

Acum se află în America, în Los Angeles, iar acolo au îmbinat utilul cu plăcutul. Smiley a vorbit în mediul online, acolo unde le-a arătat tuturor unde stă, dar și unde lucrează, căci acesta e motivul principal al călătoriei. Concret, așa cum a spus el, artistul s-a lăudat cu viața din America, dar și cu locuința din L.A.

smiley-gina-pistol-in-america-9

„Am plecat iar la plimbare, de data asta în Los Angeles. Zbor lung, aterizare perfectă, am mers direct la căsuța pe care am închiriat-o. Frumoasă, cochetă, fix ce ne trebuie. A urmat un somn lung și binemeritat. A doua zi am mers să vedem studioul în care vom lucra și vă spun cu mâna pe inimă că arată și sună fantastic. Noua noastră casă în L.A.

După asta, Gina m-a scos la cumpărături că nu aveam de niciunele. Primele zile aici chiar au fost frumoase: soare, cald, 24 de grade, așa că am profitat din plin. Venice Beach e neschimbată, superbă, colorată, plină de viață, iar fiica a intrat imediat în spiritul locului, adică dans, voie bună și libertatea de a fi și de a te exprima liber… Hai că eu cred că va fi o serie mișto, stați pe aproape că va urma', a spus Smiley, pe Instagram.

smiley-gina-pistol-in-america-8 

smiley-gina-pistol-in-america-7 

smiley-gina-pistol-in-america-2 

smiley-gina-pistol-in-america-1



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87360215187073