Ianuarie 22, 2024
North West, fiica lui Kim Kardashian, a șocat după ce s-a afișat cu accesorii cu diamante pe dinți, la doar 10 ani
North West a surprins cu ultima sa apariție pe rețelele de socializare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

North West și-a arătat pe TikTok noile sale accesorii cu diamante puse pe dinți, în timp ce tatăl ei, Kanye West, și-a dezvăluit proteza de titan de 850.000 de dolari. În fotografia partajată pe contul comun al ei și al mamei sale, Kim Kardashian, North și-a despărțit buzele cu degetele pentru a dezvălui pietrele strălucitoare de pe dinții inferiori și de pe doi dintre dinții superiori.

North West și-a conturat dinții cu diamante

North, în vârstă de 10 ani, avea patru dinți acoperiți în întregime cu diamante, în timp ce alți câțiva erau pur și simplu conturați cu pietre, scrie elle.ro

„Random”, a scris North West alături de acea fotografie.

 

Alte imagini au inclus-o pe North și pe prietenele ei la un meci de baschet, la o plimbare cu ATV-ul și o poză amuzantă cu grupul pe o plajă. Nu este clar dacă North a fost inspirată de noul look al tatălui ei sau dacă a simțit că, așa cum a spus ea, a fost „întâmplătoare” intervenția de la stomatolog.

Rapperul în vârstă de 46 de ani a apărut recent cu noul său look și a comparat accesoriile cu personajul negativ din James Bond, Jaws, care avea o gură de metal. Deși inițial s-a crezut că West și-a scos dinții adevărați, dentistul estetician responsabil cu lucrarea a confirmat că dinții săi au rămas intacți.

„Nu i s-au scos dinții”, a declarat doctorul Thomas Connelly pentru Complex. „Are încă o dentiție completă. Sănătos și fericit”.

 

Connelly, care a lucrat cu medicul stomatolog estetician Naoki Hayashi pentru a completa look-ul lui West, a explicat că designerul Yeezy a primit proteze fixe, care sunt grilaje lipite de dinți: „A fost o plăcere să lucrez cu Ye la fiecare etapă a procesului”, a declarat Connelly pentru Daily Mail. „Viziunea lui pentru proiectarea unei arte unice transcende progresia dentară. Îmbinarea viziunii sale cu știința dentară a creat un nou aspect care este epic!”

North West, fiica lui Kim Kardashian, a uimit după ce s-a afișat cu accesorii cu diamante pe dinți

Nu este, însă, pentru prima oară când Kanye West apelează la astfel de schimbări de look. În 2010, rapperul i-a mărturisit prezentatoarei Ellen DeGeneres că și-a înlocuit dinții de jos cu diamante.

„M-am gândit că diamantele sunt mai cool”, a povestit Kanye, afirmând că i-a cerut dentistului să îi scoată dinții și să îi înlocuiască cu diamante.

În urmă cu câteva luni, într-un mesaj controversat către Elon Musk, Kanye West a declarat că accidentul de mașină pe care l-a avut în 2002 i-ar fi provocat autism și că fosta sa soție, Kim Kardashian, îi ține pe copii departe de el. Creatorul Yeezy i-a cerut prietenului său, Ian Connor, să publice capturi de ecran ale pretinselor sale mesaje către cofondatorul Tesla, în care el a declarat, de asemenea, că nu este bipolar.

Kanye West a dezvăluit pentru prima dată că a fost diagnosticat cu tulburare bipolară în 2018, dar ani mai târziu a susținut pe Twitter că a fost diagnosticat „greșit”. În noile mesaje, controversatul rapper a invocat-o și pe fosta lui soție, Kim Kardashian, spunându-i lui Musk că „nu poate să o privească pe Kim ținându-i copiii departe de el”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80158352851868