Octombrie 09, 2023
Neymar a devenit tată pentru a doua oară! Iubita fotbalistului a născut o fetiță
Neymar are toate motivele să radieze de fericire! Celebrul fotbalist a devenit tată pentru a doua oară, asta după ce iubita lui, Bruna Biacardi a adus pe lume o fetiță sănătoasă. Ce imagini emoționante au fost postate pe rețelele de socalizare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Neymar, celebrul fotbalist brazilian, a devenit tată pentru a doua oară, după ce iubita sa, Bruna Biancardi, a adus pe lume o frumoasă fetiță pe care au numit-o Mavie.

Relația celor doi a fost marcată de controverse, mai ales după ce Neymar a recunoscut că și-a înșelat iubita. Acest incident a survenit în timpul sarcinii Brunei, când se afla în cinci luni de gestație. Au circulat zvonuri conform cărora atacantul ar avea o aventură cu bloggerița Fernanda Campos, scrie spynews.ro

Cu toate acestea, în ciuda obstacolelor, Neymar a fost alături de Bruna în fiecare moment, arătându-și sprijinul și implicarea în creșterea familiei lor.

Fetița a venit pe lume într-un spital privat din Sao Paolo, Brazilia, sub atenta supraveghere a personalului medical. Momentul nașterii a fost unul plin de emoție pentru cuplu, iar Mavie a fost primită cu multă dragoste și bucurie în familia lor extinsă.

Colaj Neymar a devenit tată din nou 

Neymar a devenit tată pentru a doua oară! Iubita fotbalistului a născut o fetiță / FOTO

Neymar mai are un copil dintr-o relație anterioară, pe Davi Lucca, care are acum 12 ani. Cu Bruna Biancardi, starul brazilian formează un cuplu de aproximativ un an și jumătate, iar aparițiile lor publice au arătat că relația lor s-a consolidat în ciuda provocărilor.

Neymar a devenit tată



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73226189613342