Mai 30, 2020
New single!!! ”Din trecut”, semnat The Motans și Alina Eremia!
Artistul din Republica Moldova The Motans a lansat o nouă melodie, în colaborare cu Alina Eremia. Piesa ”Din trecut” se va găsi pe viitorul album al trupei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Melodia „Din Trecut” semnată de Denis Roabeș, solistul formațieiThe Motans și Alina Eemia este despre o vacanță care a trecut și o iubire care încă a rămas, cu versuri pline de romantism și un videoclip ce inundă în artistism și apusuri spectaculoase.

”În una dintre sesiuni ne-am propus să facem o piesă mai de vară, care te poartă cu gândul într-o mică vacanță. Pe mine m-a dus în Piața San Marco încă de la primele note, iar versurile au curs rapid, probabil datorită acestui fapt piesa are un vibe mai neobișnuit. Cel mai ciudat e că nu am fost niciodată în Veneția, iar Piața San Marco nu am văzut-o decât pe un print de pe un perete al restaurantului în care am lucrat ca ospătar acum câțiva ani”, a scris Denis Roabeș despre noua piesă.

                                      

Versurile melodiei au fost scrise de Denis Roabeș împreună cu artista din România, Alina Eremia. Regia videoclipului îi aparține lui Bogdan Păun. La o zi de la lansare, piesa a strâns aproape 400 de mii de vizualizări pe Youtube.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67777466773987