Iunie 06, 2023
Natalie Portman, înșelată de soțul ei, cu o tânără de 25 de ani
Natalie Portman se pare că se luptă pentru a-și salva căsnicia după ce s-a aflat că soțul ei a înșelat-o cu o femeie mai tânără.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița este căsătorită cu dansatorul francez Benjamin Millepied din 2012, se pare că se concentrează pe „protejarea copiilor ei” în contextul zvonurilor despre infidelitate, scrie Daily Record.

Cei doi au împreună doi copii, un băiat, Aleph, în vârstă de 11 ani, și o fată, Amalia, în vârstă de șase ani, pe care i-au crescut atât la Paris, cât și la Los Angeles.

Însă căsnicia lor a fost zguduită de speculațiile potrivit cărora Benjamin ar fi înșelat-o pe Natalie cu activista pentru climă Camille Étienne, în vârstă de 25 de ani.

O celebră actriță, adorată de români, înșelată de soț cu o femeie cu 16 ani  mai mică decât ea! - Fanatik.ro

Camille Etienne, l'hyperactive chasseuse de mythes climatiques | TF1 INFO

potrivit unei surse de la Page Six: „Ei nu s-au despărțit și încearcă să rezolve lucrurile. Ben face tot ce poate pentru a o face pe Natalie să îl ierte. El o iubește pe ea și familia lor. Ea este incredibil de retrasă. Cea mai mare preocupare a ei în acest moment este protejarea copiilor.”

Presa sugerează că Natalie și Benjamin se confruntă cu probleme în căsnicia lor încă din luna noiembrie a anului trecut. Recenta lansare la Festivalul de Film de la Cannes a celui mai recent film al ei a stârnit și mai multe speculații că lucrurile nu sunt grozave între cei doi, deoarece mulți au subliniat că Benjamin nu a fost văzut nicăieri pe covorul roșu alături de soția sa.

Ulterior au apărut fotografii care îi arată pe Benjamin și Natalie sărutându-se în public în timp ce se aflau la Paris după festivalul de la Cannes. Cei doi au fost, de asemenea, văzuți împreună la una dintre datele franceze ale actualului turneu Renaissance World Tour al lui Beyonce ‘s.

Natalie și Benjamin s-au întâlnit pe platoul de filmare al filmului Black Swan la începutul anului 2009 – film în urma căruia Natalie a primit premiul Oscar. Povestea de dragoste a avut un început controversat, deoarece s-a spus că Benjamin a renunțat la iubita cu care locuia la acea vreme pentru actrița americană.

Natalie Portman, poză rară cu cei doi copii ai ei. „Cea mai frumoasă mamă”  | Perfecte.ro

El se întâlnea cu dansatoarea de balet americană Isabella Boylston, în vârstă de 36 de ani, despre care s-a spus că a avut „inima frântă” când Benjamin a părăsit-o.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7267951965332