Mai 19, 2022
Natalia Barbu, mesaj emoționant, la 7 ani de la moartea mamei sale: "Ai plecat la îngeri"
Pe 18 mai s-au împlinit 7 ani de când îndrăgita interpreta Ana Barbu nu mai este printre noi. Fiica artistei, Natalia Barbu a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ieri s-au împlinit 7 ani de când a decedat interpreta de muzică populară Ana Barbu. In amintirea mamei sale, Natalia Barbu a împărtășit cu urmăritorii săi piesa "Elegie", însoțită de un mesaj plin de dragoste și dor:

"Scumpa mea mamica, femeie lumina si iubire! Au trecut 7 ani fara tine, ai plecat la ingeri si sper ca esti bine acolo in Bratele Divine! Intr-o zi cu soare din august, a venit pe lume o bucatica din tine pe nume Vera. Cat de mult mi-as dori sa fii aici cu noi, sa ne bucuram impreuna de copiii mei, sunt sigura ca ai fi o bunica minunata! Te iubim si esti in inimile noastre mereu", a scris Natalia Barbu, pe pagina sa de Facebook.

În 2018, fiica Anei Barbu, interpreta Natalia Barbu a lansat piesa „Elegie”, dedicată mamei sale.

Patru ani fără Ana Barbu. Vezi ce mesaj emoționant a scris Natalia Barbu la  o postare

A murit interpreta Ana Barbu

Ana Barbu s-a stins din viață în dimineața zilei de 18 mai 2015, la vârsta de 55 de ani, în urma unei scleroze amiotrofice. Ana Barbu fost cunoscută în special pentru piesa „Flori de liliac”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7271203994751