Iunie 30, 2023
Naomi Campbell, mamă a doua oară la 53 de ani
Supermodelul a anunțat vestea nașterii celui de-al doilea copil al său pe 29 iunie și transmite un mesaj de susținere pentru persoanele care devin mame mai târziu decât se așteaptă în mod tradițional.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nimeni nu se aştepta ca Naomi Campbell să-şi mărească familia. Bine, nici prima oară nu ne-am aşteptat s-o vedem mamă la o vârstă atât de înaintată! 

Naomi Campbell a fost destul de secretoasă în legătură cu naşterea primului său copil, dezvăluind pentru "British Vogue" că a spus doar câtorva persoane despre bebeluşul pe care îl aştepta. Şi se pare că supermodelul a procedat la fel şi cu cel de-al doilea copil al său, despre care a dezvăluit că s-a născut, fără să dea vreun indiciu cu privire la modalitatea aleasă de-a trăi din nou bucuria maternităţii, scrie okmagazine.ro

De data aceasta, Naomi Campbell este mamă de băiat. Dacă în mai 2021, ea s-a bucurat într-o discreţie totală de venirea pe lume a fiicei sale, pe care a ţinut-o şi ulterior departe de lumina reflectoarelor, nedezvăluind nici măcar numele, acum Campbell a primit în viaţa ei şi un băieţel.

Naomi Campbell   profimedia 0778273660 jpg 

"Dragul meu, să știi că ești prețuit peste măsură și înconjurat de dragoste din momentul în care ne-ai onorat cu prezența ta. Un adevărat dar de la Dumnezeu binecuvântat! Bine ai venit, băieţelul meu! #mumoftwo!", a scris Naomi în dreptul unei imagini în care îşi ţine în braţe nou-născutul. "Niciodată nu este prea târziu să devii mamă", şi-a încheiat ea mesajul, vrând să le încurajeze şi pe femeile care cred că vârsta biologică e un obstacol de netrecut pentru a-şi întemeia mai târziu o familie.

Naomi Campbell cu baietelul sau jpg 

Printre cei care s-au grăbit s-o felicite s-au numărat creatoarea de modă Donatella Versace, cântăreața Kelly Rowland, actrița Zoe Saldaña și chiar directorul Bravo, Andy Cohen"Și apoi au fost DOI! Un iubit pentru Lucy", a glumit Cohen, făcând referire la fetiţa lui, care s-a născut în 2019. "Mă bucur atât de mult pentru tine!", a mai notat el.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3225898742676