Septembrie 21, 2023
Motivul pentru care Pepe și Cătălin Măruță au rupt relația de prietenie: „Au fost puși în fața faptului împlinit”
O ruptură neașteptată a avut loc în lumea mondenă, între trei mari vedete. Pepe, pe de o parte, și nașii săi de la cununia cu fosta soție, Raluca, în speță Andra și Cătălin Măruță, de partea cealaltă, nu mai sunt la fel de apropiați ca pe vremuri.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andra și Cătălin Măruță au devenit părinții spirituali ai lui Pepe odată ce artistul s-a căsătorit cu Raluca Pastramă. Cei doi au botezat fetițele cuplului, iar relația lor cu finii era una extrem de apropiată. Totuși, după opt ani de căsătorie, Pepe și Raluca au divorțat, iar relația sa cu nașii a avut de suferit.

Detaliile exacte despre motivul rupturii nu au fost dezvăluite, însă se pare că evenimentele recente au dus la o distanțare între cei trei. Astfel, legătura strânsă și prietenia care îi unea pe Pepe, Andra și Cătălin Măruță nu mai este la fel de puternică ca în trecut, scrie avantaje.ro

Această ruptură neașteptată a stârnit interesul fanilor și a presei de specialitate, care a încercat să afle mai multe detalii despre ce s-a întâmplat între cei trei artiști. Cu toate acestea, până în prezent, nu au existat declarații oficiale sau informații concrete despre motivul distanțării lor. Rămâne de văzut dacă Pepe, Andra și Cătălin Măruță își vor putea reconstrui relația de prietenie sau dacă această ruptură va rămâne definitivă.

Pepe și Măruță

„Pepe nu e genul care să se certe cu cineva. Nu, nu s-a certat nici cu Cătălin Măruță și nici cu Andra. Au păstrat mereu o relație civilizată. Doar că între cei trei a intervenit o ruptură, relațiile dintre ei s-au răcit.

Nu se mai vizitează ca pe vremuri. Se sună doar cu ocazia diverselor evenimente de familie, pentru a-și face urări, dar nu mai petrec timp împreună', a declarat în exclusivitate pentru cancan.ro o persoană apropiată acestora.

botez-pepe-2

Se pare că Pepe nu a mai dorit ca Andra și Cătălin Măruță să îi boteze băiețelul, astfel că fratele cel mare al artistului a fost naș pentru Pepe jr. Potrivit declarațiilor făcute de apropiații acestora, prezentatorul de la „Te cunosc de undeva!' nici nu i-ar fi anunțat pe cei doi că nu îi va pune nași pentru băiețelul său.

„Nașul băiețelului lui Pepe a fost fratele său cel mare. Andra și Măruță au fost puși în fața faptului împlinit. Nici măcar nu au fost întrebați dacă-și doresc să-l creștineze tot ei și pe junior', a adăugat aceeași sursă.

Pepe a fost contactat de jurnaliști și nu a vrut să discute despre acest subiect. „Nu stau să mă justific pentru o astfel de informație', a declarat fostul soț al Oanei Zăvoranu.

pepe is fiul lui



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73282599449158