Aprilie 12, 2024
Motivul pentru care Paris Hilton nu a dezvăluit niciodată fotografii cu fiica sa, London
Paris Hilton nu a publicat până acum nicio imagine cu fetița sa, London, în vârstă de patru luni.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Paris Hilton a explicat recent de ce nu publică niciodată fotografii cu fiica sa, London, pe rețelele de socializare. Vedeta în vârsta de 43 de ani a mărturisit că vrea să păstreze private anumite părți ale maternității.

„Simt că viața mea a fost atât de publică”, a declarat ea pentru E! News la Fashion Trust US Awards. „Așa că am vrut să-mi păstrez fetița doar pentru mine”.

Cu toate astea, Hilton a adăugat că va publica fotografii cu fiica sa la momentul potrivit', scrie elle.ro

„O voi arăta lumii în curând, pentru că toți îmi cer asta”.

Paris Hilton a mai spus și că cei doi copii ai săi, London și Phoenix, o fac extrem de fericită, și că se gândește chiar să devină din nou mamă.

„Mă simt incredibil. Nu am fost niciodată mai fericită. Sunt cei mai drăguți îngerași. Mi-ar plăcea o soră pentru London, pentru că eu și sora mea avem o relație atât de apropiată”, a spus Paris Hilton, făcând referire la Nicky Hilton. „Nu știu ce să zic. Mă bucur atât de mult de amândoi în acest moment. Dar ar fi cu adevărat uimitor”.

Chiar dacă fanii vedetei nu au cunoscut-o până acum pe London, s-au putut delecta cu o sumedenie de fotografii cu celălalt copil al lui Paris. De exemplu, de Paște, Paris Hilton a realizat o ședință foto specială cu Phoenix, care era deghizat într-un mic urs.

„Eu și micul meu ursuleț de Paște”, a scris Paris Hilton pe Instagram în descrierea imaginilor cu tematică de Paște.

Paris Hilton shares emotional unseen footage of baby son Phoenix's birth  after 'sick' comments about his appearance | HELLO!

Carter Reum, soțul lui Paris, și-a lăudat familia, lăsând următorul comentariu: „Cel mai drăguț și fericit băiat cu cea mai bună mamă din toate timpurile.”

Carter Reum și Paris Hilton își fac adeseori declarații de dragoste în mediul online. De exemplu, în luna februarie, când soțul vedetei a împlinit 43 de ani, ea i-a transmis un mesaj special, în care îi mărturisea cât de mult îl iubește.

„La mulți ani, dragostea mea! De fiecare dată când mă uit în ochii tăi mă simt ca și cum aș fi acasă”, a scris Hilton în descrierea unui carusel de fotografii cu Reum. „Fiecare zi cu tine este un basm. Sunt atât de recunoscătoare pentru viața noastră împreună cu echipa de drăguți și pentru toate aventurile care ne așteaptă”, a continuat Paris, făcând referire la cei doi copii pe care îi împarte cu Carter. „Te iubesc până la lună și înapoi. Abia aștept să facem multe alte amintiri frumoase în jurul lumii împreună”, a concluzionat vedeta.

Paris Hilton shares update on baby number three with husband Carter Reum |  HELLO!

În luna ianuarie, Paris Hilton și Carter Reum au avut parte de o altă sărbătoare în familie, cei doi celebrând ziua de naștere a băiețelului lor, Phoenix.

„În urmă cu un an, un înger frumos a intrat în viețile noastre, aducând atât de multă dragoste și fericire. Micuțul meu, tu ești mai mult decât un vis devenit realitate. Tu îmi completezi viața”, a scris Paris, care a dezvăluit și mai multe imagini adorabile cu micuțul.

Vedeta a mărturisit apoi că este extrem de recunoscătoare pentru cei doi copii ai săi.

„Fiecare zi alături de voi este un dar neprețuit, iar eu sunt nespus de recunoscătoare că sunt mămica voastră. Sărbătorim prima ta zi de naștere, Baby P – în cinstea unei vieți pline de râsete, iubire și aventuri minunate cu echipa noastră drăgălașă! La mulți ani!”, a transmis Paris pe Instagram.

Paris Hilton and Carter Reum Unite in Enchanting Fairytale Wedding



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.62321758270264