August 07, 2023
Moment stânjenitor pentru Pique! Cum a reacționat când mulțimea a început să scandeze numele Shakirei
Moment stânjenitor pentru Gerard Pique, în timp ce petrecea într-un club din Madrid. Fostul jucător al Barcelonei, cât și a naționalei Spaniei s-a enervat la culme atunci când mulțimea de oameni a început să scandeze numele fostei sale soții, Shakira. Pique nu a stat prea mult pe gânduri și a avut o replică dură pentru petrecăreții din club.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Gerard Pique, una dintre cele mai mari legende ale Barcelonei, cât și a fotbalului din Spania, a fost protagonistul unui moment stânjenitor, care l-a enervat la culme. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, totul s-a petrecut sâmbăta trecută, într-un club din Madrid, unde însuși Pique a fost cel care a organizat petrecerea. Ocazia a fost finalul turneului de fotbal jucat de cele 7 echipe pentru La Liga de los Reyes, patronată chiar de Gerard Pique. Acesta a dorit să încheie totul cu o petrecere de lux, unde a invitat toți președinții și jucătorii cluburilor din liga sa.

Ei bine, totul a mers bine până când a venit momentul în care catalanul a vrut să țină un discurs. Astfel, Pique a urcat pe scena clubului, iar în acel moment, mulțimea a început să scandeze numele fostei sale soții, Shakira. Evident, imaginile au devenit virale pe internet, iar reacția lui Pique a fost una dură.

Mulțimea din club a început să scandeze numele Shakirei

Fostul jucător al Barcelonei a fost deranjat extrem de mult de ce s-a întâmplat, iar când a văzut reacția mulțimii, el nu a ezitat să reacționeze dur. „Și ce? Și ce se întâmplă?”, a tot spus Pique, care a ales să înfrunte mulțimea direct„Nu-mi pasă, voi sunteți nimeni”, a mai adăugat acesta.

După cum ne putem imagina, reacția lui Pique a inflamat și mai mult lucrurile, iar mulțimea nu a întârziat să reacționeze. Petrecăreții din club au început să îl huiduie și să îl fluiere pe fostul fotbalist, care încă se afla pe scenă, cu microfonul și un pahar în mână. Pique a mai adăugat: „eu măcar sunt camion mondial!”

Mai târziu, DJ-ul din club a pus în boxe melodia Shakirei, „Waka, Waka”, imnul Cupei Mondiale din 2010, când ea și Pique s-au cunoscut.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75352048873901