Septembrie 15, 2022
Moldovenii, șocați de condițiile în care a fost cazat Cristiano Ronaldo la Chișinău:"De râsul lumii"
Cristiano Ronaldo a ajuns la Chișinău și se pregătește de duelul cu Sheriff Tiraspol, din grupele UEFA Europa League. Fotbalistul lui Manchester United nu a reușit să își găsească un club, fiind nevoit să rateze actuala ediție a Ligii Campionilor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cristiano Ronaldo a ajuns la Chișinău!

Ronaldo, împreuă cu întreaga delegație a lui Manchester United, au aterizat în ieri seară la Chișinău, fiind escortați de polița de frontieră până la hotel.

„Astăzi, 14 septembrie 2022, ora 18:35, pe Aeroportul Internațional Chișinău a aterizat ruta care a adus echipa londoneză pentru unul din meciurile așteptate ale sezonului. Polițiștii de frontieră au asigurat procedurile de control al trecerii frontierei de către echipă de fotbaliști și personalului clubului”, au menționat responsabilii de la Frontieră din Republica Moldova, într-o notă publicată miercuri seara.

Moldovenii, puși pe glume

Jucătorii au fost așteptați de zeci de suporteri la ieșire din stadion. Imaginile cu Cristiano Ronaldo în capitala Moldovei au stârnit isterie pe rețelele de socializare. ”Cristiano Ronaldo a ajuns la Chișinău! Pavajul de la balcon, făcut pe șoseaua Muncești, l-a dat de gol”, a fost una dintre reacții. ” E pietriș pentru drenaj pe toată lungimea pavajului. Alarmă falsă”, a răspuns cineva.

”La Chișinău este soare, i-ați ochelarii”, a spus alt suporter, făcând referire la perechea de ochelari de soare purtată de Ronaldo, într-o poză postată din camera de hotel.

"Da ASA hoteluri avem la Chisinau ...cu o ordine extraordinara,de risul lumii!!!", a comentat un internaut la poza din hotel.

"Rusine administratiei hotelului!", a scris un alt utilizator Facebook.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Sheriff Tiraspol – Manchester United a produs un interes major în Republica Moldova

Ronaldo va juca pe un stadion arhiplin la Chișinău. Toate cele 10.000 de bilete scoase la vânzare pentru meciul de pe Stadionul Zimbru au fost vândute. Români, moldoveni, ucrainieni și chiar ruși sunt așteptați să asiste la duelul de la Chișinău.

Cristiano Ronaldo, așteptat în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo este așteptat în Arabia Saudită, pentru un salariu uriaș. Atacantul portughez este ademenit cu un salariu uriaș: două milioane de euro pe săptămână. Al Hilal a fost refuzată inițial, astfel că arabii au pregătit un nou contract.

2.5 milioane de euro pe săptămână, adică aproape 250 de milioane de euro în doi ani, este propunerea cu care este așteptat Ronaldo.

„Ne-am dori mult să vedem un jucător precum Cristiano Ronaldo în campionatul nostru. Am avea un feedback pozitiv uriaș, ar fi o veste extraordinară pentru toată lumea. Toată lumea știe ce a realizat Cristiano Ronaldo în carieră, dar și ce model de sportiv este.

Mă gândesc la asta, de ce nu? Sunt convins că ar fi o mutare foarte costisitoare, dar cluburile noastre au venituri din ce în ce mai mari în ultimii ani. Am adus deja nume mari în Arabia Saudită, fotbaliști care au jucat în Premier League.

Îmi place Cristiano Ronaldo ca jucător și mi-aș dori să-l văd în Arabia Saudită.”, a declarat Yasser Al-Misehal, președintele Federației de Fotbal din Arabia Saudită.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89883375167847