Septembrie 06, 2023
Moldoveanca Emily Istrate, dezvăluiri neașteptate: "Am avut anorexie. Am slăbit până la 31 de kg."
Emily Istrate și-a uimit fanii atunci când a anunțat că participă în emisiunea Chefi la cuțite.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Episodul cu numărul patru al sezonului 12 Chefi la cuțite, din data de 5 septembrie 2023 a adus-o în fața juraților și a telespectatorilor pe Emily Istrate, o interpretă de muzică pop în vârstă de 19 ani, din Chișinău. Pasiunea ei pentru gătit a venit din iubirea față de cultura japoneză.

Interpreta a încercat să-i uimească pe jurați cu mâncarea în stil asiatic. Chef Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au gustat preparatul legați la ochi.

Emily a povestit că a mâncat pentru prima dată acest preparat când mama ei l-a gătit acasă folosind niște condimente aduse din Japonia.

După ce s-a prezentat în fața juraților și le-a spus povestea ei, Emily Istrate a făcut și câteva dezvăluiri despre trecutul ei.

"Când am intrat în UK Pop Charts pe locul 5 și 6 lângă Lady Gaga mi s-a spus că părinții mei au plătit, dar eu nu aveam nici posibilitate financiară să merg la casting, nu să plătesc. Eu atunci am înțeles cât de răi pot fi oamenii cu copiii, cât de răi pot fi oamenii cu alți copii. Am avut o perioada depresivă, am început să slăbesc brusc. Am avut anorexie. Aveam 49 de kg la vârsta de 14 ani si 1, 64 și am slăbit până la 31 de kg.", a spus tânăra interpretă.

Anunțul despre participarea la Chefi la cuțite, Emily l-a făcut pe Instagram:

"Stiu ca nu v-ati asteptat, ca nici eu nu m-as fi :) Daaar, cu toate acestea, pe langa cantat, mai si gatesc (uneori). Asa ca astazi, incepand cu 20:30, ne vedem la @chefilacutite pe Antena 1. Nu va arat aici ce am pregatit, ca sa ma asigur ca va uitati diseara.
Apropo, avand in vedere ca este un show despre mancare, am decis ca este timpul sa deschid un subiect pe care nu l-am expus public niciodata. Sper ca experienta mea sa serveasca drept punct de sprijin pentru cei care au nevoie. Eat well! Stay healthy! 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.99493789672852