Octombrie 03, 2022
Moldoveanca Cristina Ich s-a despărțit de fiul milionarului Victor Pițurcă
Cristina Ich, fotomodelul cu care era Alex Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă, a scris pe Instagram că s-a despărțit de iubitul ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cristina Ich și Alex Pițurcă au împreună un băiețel, pe Noah, iar fotomodelul a explicat în ultima perioadă că asta i-a ținut pe cei doi părinți împreună. 

„Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit, sunt fericită”, a scris Cristina Ich pe Instastory.

Cristina Ich a dezvăluit ce regretă din relația cu Alex Pițurcă. ”Dacă  știam, nu-l mai făceam pe Noah”

Cristina Ich despre relația cu Alex Pițurcă: „Dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah”

„Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.

Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!

Cristina Ich, din nou însărcinată? Declarații uluitoare despre al doilea  copil - Fanatik.ro

Am avut o perioadă groaznică! În care stai să te gândești ce e bine… Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine… Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică! Am deschis și eu Google-ul înainte. Știam ce mi-am luat!

Îi dau libertate, dar și eu vreau libertate! Alex e un bărbat căruia îi plac viața și distracțiile. L-am lăsat să facă ce și-a dorit. Dar sunt unele lipsuri care vezi că nu sunt OK. El e un om dificil, eu sunt om dificil. Alex nu m-a găsit în gunoi. Nu-mi lipsește nimic! Am banii mei, am casa mea!”, explica bruneta în urmă cu ceva timp pentru romaniatv.net

Cristina Ich, suferă după despărțirea de Alexandru Pițurcă: “O să-mi ia un  timp” - Stiri Mondene

Ce diferență de vârstă este, de fapt, între Christina Ich și Alex Pițurcă:  ”Eu vreau să cred că am ales bine” | Spynews.ro

Sursa - gsp.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5999517440796