Noiembrie 10, 2016
Miss World 2016: cu ce se ocupă finalista Republicii Moldova
Miss World 2016 este unul dintre cele patru concursuri de frumusețe și finalul acestuia va avea loc la sfârșitul anului 2016.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Daniela Marin, în vârstă de 17 ani, este gata să reprezinte Moldova la acest concurs nu doar prin calitățiele ei fizice, dar și prin cultura țării, cântând o melodie tradițională sau evoluând cu un dans.

Este cunoscut faptul că finala Miss World va avea loc în data de 18 decembrie, cu toate acestea, în SUA, toate participantele vor fi nevoite să fie prezente încă din data de 25 noiembrie.

Participantele concursului Miss World vor fi nevoite să treacă prin diverse pregătiri pentru marele eveniment: ședințe foto, evenimente de caritate și sportive.

Daniela, printre pregătirile pe care le va face pentru acest serios concurs, își aranjează cu succes cariera de model și participă la defileuri de modă.

Cu câteva zile în urmă am aflat că Daniela a acceptat să participe la prezentarea brandului autohton Nikita Rinadi. Este cunoscut faptul că această coleție este reprezentativă pentru sezonul toamnă-iarnă 2016-2017, care reprezintă etalonul frumuseții, al feminității și al stilului elegant.

De asemenea, în etapele anterioare ale concursului Miss World, Daniela a fost modelul rochiilor marca Di Vero, al căror designer este Natalia Pînzaru. În celelalte etape ale concursului Miss World, participanta care ne reprezintă țara a participat la câteva ședințe foto și a îmbrăcat de nenumărate ori ținutele Di Vero la toate celelalte evenimente.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0193064212799