Februarie 20, 2024
Miss Moldova 2023, Diana Spotarenko, se află în India. E în toiul pregătirilor pentru Miss World
Recent, Diana Spotarenko și-a anunțat urmăritorii că începe cea mai interesantă călătorie din viața ei. Miss Moldova 2023 ne va reprezenta țara la unul dintre cele mai grandioase concursuri de frumusețe din lume - Miss World.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"Cea mai interesantă călătorie din viața mea începe ACUM! Sunt atât de încântată! HAI MOLDOVA!!!", a scris Diana pe rețelele de socializare.

 

India a întâlnit-o pe moldoveanca noastră cu brațele deschise. Diana mărturisind că este copleșită de emoții și fericită că are oportunitatea să trăiască o astfel de experineță.

"Prima zi în India pentru competiția Miss World. Mă simt atât de fericită", a scris Diana pe rețelele de socializare.

 

 

 

Concursul de frumusețe Miss World 2024 se va desfășura în New Delhi și Mumbai. Ceremonia de deschidere va avea loc pe 20 februarie, în timp ce finala și anunțarea câștigătoarelor vor avea loc pe 9 martie.

La concurs vor participa fete din 120 de țări care au câștigat concursuri naționale de frumusețe. În finală vor participa 20 dintre ele. Concursul Miss World este organizat din 1951. Concursul este considerat unul dintre cele mai prestigioase din lume.

Diana Spotarenko este originară din Autonomia Găgăuză, s-a născut la data de 23 august 2002, la Comrat.

În cadrul unui interviu pentru revista AQUARELLE, Diana Spotarenko a povestit că este stundentă la Facultatea de Psihologie și este o fire foarte calmă și amabilă:

În prezent studiez la Facultatea de Psihologie. Sunt amabilă, calmă, iar confortul psihic este important pentru mine. Din copilărie iubesc foarte mult animalele, în prezent am un papagal, o pisică și un câine. În timpul meu liber prefer să fac sport și să acord atenție sănătății mele. Îmi plac plimbările în natură și să petrec timpul cu familia mea.

Diana a mărturisit că participarea la concursul Miss Moldova a fost un vis de-al ei:

Participarea la concursul Miss Moldova a fost un vis al meu încă din 2016, când am auzit prima dată despre el.

Diana Spotarenko a primit titlul de Miss Moldova pe data de 8 mai 2023.

Să fiu sinceră, am fost atât de șocată, încât nici nu m-am putut gândi la nimic. Doar mergeam, zâmbeam, iar în mine se dezlănțuiau niște emoții și sentimente greu de descris. Nu pot să vă spun cât de fericită am fost în acel moment! , a povestit Diana Spotarenko revistei AQUARELLE



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3847064971924