Martie 23, 2023
Miliardarul Rupert Murdoch se căsătorește pentru a cincea oară, la 92 de ani: „Sunt fericit”
Rupert Murdoch a dezvăluit că s-a logodit cu actuala sa iubită, Ann Lesley Smith, la doar șase luni după ce s-au cunoscut și la mai puțin de un an după ce divorțul său de a patra soție, Jerry Hall, a fost finalizat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mogulul de 92 de ani a dat vestea într-un interviu pentru New York Post. Murdoch a cerut-o pe Smith, în vârstă de 66 de ani, cu un inel cu diamant, pe care l-a ales personal, scrie unica.ro

Rupert Murdoch spune că s-a temut să se mai îndrăgostească

Murdoch, care a mai fost căsătorit de patru ori anterior, a recunoscut că s-a temut să se îndrăgostească, dar este încrezător că mariajul lui cu Smith va fi ultimul. “M-am temut că mă voi îndrăgosti, dar am ştiut că va fi ultima dată pentru mine. Ar fi bine să fie. Sunt fericit!”, a precizat el.
Cei doi plănuiesc să se căsătorească anul acesta, la sfârșitul verii.

Rupert Murdoch și iubita

Miliardarul proaspăt logodit – care are o avere estimată la 17 miliarde de dolari – și-a cerut iubita în căsătorie la New York, de Ziua Sf. Patrick: „Sunt un sfert irlandez”, susține el.
„Mireasa” e văduvă de 14 ani

Omul de afaceri a mărturisit că el și Smith s-au întâlnit în septembrie anul trecut, la un eveniment care avea loc la podgoria lui.  Smith, care a lucrat anterior în Poliție și este văduva regretatului star de muzică country Chester Smith, a descris relația ca fiind „un dar de la Dumnezeu”, dezvăluind că „împart aceleași convingeri” și „vorbesc aceeași limbă”

Miliardarul Rupert Murdoch se căsătorește pentru a cincea oară, la 92 de ani: „Sunt fericit”
„Sunt văduvă de 14 ani. La fel ca Rupert, soțul meu era un om de afaceri. A lucrat pentru ziare locale, a dezvoltat posturi de radio și TV și a contribuit la promovarea Univision. Deci vorbesc limba lui Rupert. Împărtășim aceleași convingeri”, a spus Smith.

Rupert Murdoch și iubita

Rupert Murdoch are șase copii
Nunta va fi a cincea pentru Murdoch. Miliardarul are șase copii din căsătoriile sale anterioare: fiica Prudence MacLeod, acum în vârstă de 64 de ani, cu prima sa soție, Patricia Booker, fiica Elisabeth, acum în vârstă de 53 de ani, pe Lachlan, acum în vârstă de 50 de ani, și James, acum în vârstă de 49 de ani, cu a doua sa soție, Anna Mann, și pe Grace, acum în vârstă de 21 de ani, și Chloe, acum în vârstă de 19 ani, pe care le are cu a treia sa soție Wendi Deng.
Murdoch și a patra lui soție, fostul supermodel Hall, nu au avut copii împreună în timpul căsătoriei lor de șase ani, care s-a încheiat anul trecut.  Cei doi și-au unit destinele la Londra, în martie 2016, într-o ceremonie discretă, la Spencer House, după o poveste de dragoste de cinci luni.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.297575712204