Iulie 11, 2023
Mila Kunis a rămas marcată după dieta "îngrozitoare" pentru rolul din ”Black Swan”
Soția lui Ashton Kutcher ajunsese să cântărească doar 43 de kilograme și spune că pregătirile pentru rol au fost ”cel mai nebunesc lucru pe care l-a făcut”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nici acum Mila Kunis nu știe de ce tocmai ea a primit rolul din ”Black Swan”. "Nu știu cum sau de ce am fost distribuită tocmai eu. Nu am întrebat niciodată cu adevărat. Nu am vrut ca regizorul să se îndoiască de alegerea făcută", a recunoscut actrița într-un interviu pentru ”Collider”. "Pur și simplu, am acceptat și am spus: «În regulă, dacă ai încredere în mine, sunt de acord». Asta a fost tot. A fost o oportunitate extraordinară, pe care nu o regret și pe care nu vreau să o pun niciodată la îndoială. Îi mulțumesc lui Darren în fiecare zi pentru ea", scrie okmagazine.ro

Dar Mila Kunis nu era pregătită pentru cât de obositor urma să fie antrenamentul. Nu a anticipat că va trebui să își modifice literalmente întreaga anatomie pentru rolul de balerină. "E cel mai obositor lucru, din punct de vedere fizic, pe care l-am făcut vreodată în toată viața mea", a declarat ea pentru ”Coming Soon”. "Nu mi-am dat seama prin ce trebuie să-ți supui corpul ca să arăți ca o balerină, să mergi ca o balerină... Este cel mai nebunesc lucru pe care l-am făcut în viața mea".

Balerina Alexandra Blacker, antrenoarea ei, a declarat pentru ”Backstage” că, în afară de antrenamentele de balet, Mila Kunis a trebuit să facă tot felul de exerciții, inclusiv Pilates, ciclism și antrenament încrucișat de fitness"A trebuit să slăbească foarte mult - nu că nu ar fi fost zveltă la început", a spus Blacker. "Dar, pentru film, a trebuit să fie subțire ca o trestie". Și Kunis a reușit. Dar corpul ei nu a mai fost niciodată la fel.

A trebui să dea jos 10 kilograme imediat

Mila Kunis abia dacă a avut zile libere atunci când s-a pregătit pentru film. Vorbind cu  cei de la ”Daily Mail”, ea a povestit că a trebuit să dea jos 10 de kilograme pentru a arăta ca în rolul principal. "M-am antrenat patru ore pe zi, șapte zile pe săptămână, timp de șapte luni. Am avut o zi liberă de ziua mea de naștere și o jumătate de zi liberă pentru Emmy și Globurile de Aur...", a detaliat ea. "Din punct de vedere estetic, trebuia să arăt ca o balerină și să mă mișc ca una. Până la final, aveam 43 de kilograme. Nu vedeai decât oase. Arătam dezgustător, dar în fotografii și pe film arăta uimitor. Mi-a luat cinci luni să slăbesc."

Mila Kunis   profimedia 0151947625 jpg 

Totuși, ea spune că nu a recurs la măsuri drastice pentru a scăpa de kilograme, ci a fost rezultatul muncii ei asidue. "Nu m-am înfometat. Am făcut-o în cel mai sănătos mod posibil. Nu recomand nimănui să o facă vreodată", a declarat ea pentru Howard Stern, menționând că rutina ei este total diferită de cea pe care o avea când era mai tânără, cu o dietă de sub 1.200 de calorii, dublată de fumatul țigărilor.

Mila Kunis describes her “Black Swan” diet and it's terrifying

Deși Kunis și-a recăpătat greutatea normală, ea a recunoscut pentru ”Harper's Bazaar” că trupul ei nu a mai fost niciodată la fel. "Forma mea este diferită. Când am ajuns la 43 de kilograme, eram musculoasă, ca o căsuță de cărămidă, dar piele și os. Când m-am îngrășat din nou, grăsimea s-a depus în zone complet diferite". Și nici măcar nu a fost în zonele în care spera să dispară grăsimea. "Toată greutatea care mi-a părăsit pieptul s-a dus în șoldul lateral și pe abdomen", a adăugat ea.

Black Swan star Mila Kunis says 'people who say they can't lose weight are  lying' | Daily Mail Online

A mai ajuns o dată la 43 de kilograme

Un alt rol pentru care a trebuit să slăbească a fost cel din "Good Four Days", unde a jucat alături de Glenn Close și a trebuit să interpreteze rolul unei dependente de droguri. Actrița a povestit că, pentru a arăta emaciată, a trebuit să reducă foarte mult din greutate și a ajuns să revină la aproximativ aceeași greutate cu cea din "Black Swan". "Am ales o metodă sănătoasă de-a slăbi, dar în ceea ce privește alegerea stilului de viață, mi s-a părut, totuși, un regim dur", a divulgat ea. "Din păcate, trebuie să arăți într-un anumit fel ca să arăți ca un dependent de heroină, iar mie mi-a luat vreo patru luni să ajung la greutatea aceea. Am făcut exerciții fizice și am ținut o dietă. Mă simțeam foarte puternică... dar eram slabă".



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67942333221436