August 17, 2021
Mezinul dinastiei Botgros este omagiat. Cine din familie l-a felicitat primul
E sărbătoare în familia Botgros. Fiul Adrianei Ochișanu și a lui Corneliu Botgros, Cristi, împlinește astăzi 22 de ani. Părinții tânărului violonist, dar și bunelul acestuia, marele dirijor Nicolae Botgros, i-au scris mesaje de felicitare încă de la primele ore ale zile. Bineînțeles, pe lângă cele adresate în privat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prima care l-a felicitat a fost mama lui Cristi. Adriana Ochișanu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant așa cum doar o mamă poate simți. 

”Tu ești cea mai mare mândrie a mea, fericirea mea, bucuria mea, cea mai mare victorie din viața mea. Niciodată nu voi înceta să mulțumesc bunului Dumnezeu, pentru că mi-a dăruit așa un fiu. Puiul mamei, de ziua ta de naștere, vreau să-ți doresc momente fericite, zile irepetabile și amintiri plăcute. Niciodată nu renunța la obiectivele tale și mergi îndrăzneț către ele și atunci cu siguranță vei ajunge la înălțimi, iar eu mereu voi fi alături ,te iubesc …Mami”, i-a transmis Adriana Ochișanu fiului ei. 

A urmat tatăl. Corneliu Botgros a fost mai rezervat în exprimarea emoțiilor sale. ”La mulți ani, scumpul meu fecioraș! Noi te iubim”, a scris artistul pe profilul său de Instagram, adăugând câteva inimioare la mesaj și o poză cu Cristi. 

Câteva minute mai târziu a fost publicată o postare dedicată omagiatului și pe pagina lui Nicolae Botgros, fiind semnat atât de îndrăgitul dirijor, cât și de Corneliu Botgros. 

”Puterea omului nu întotdeauna vine din interior...uneori, sufletul nu este cel mai de încredere prieten și nici cel mai afectuos. Astăzi, puterea pe care o simt vine de la nepotul meu Cristi, el îmi este cel mai de încredere și bun confident. Cristi...merită întreaga noastră prezență în viața lui și nu pe jumătăți...pentru că el își trăiește ACUM tinerețea și învață să fie bun și adevărat în pofida pierderilor și înfrângerilor. Cristi Botgros, astăzi, îți spunem că te iubim, te apreciem...da, și astăzi ne vom aminti de bunica ta, ea aștepta cu mare drag de suflet în fiecare an ziua de 17 August, era probabil, cea mai dorită de tine. Noi îți suntem aproape și este important să știi că TU ești o mare PUTERE, ești puterea noastră.

La mulți ani frumoși!

Cu drag, Nicolae Botgros și Corneliu Botgros”. 

Mulți ani fabuloși și plini de ascensiuni frumoase îi urăm și noi, echipa AQUARELLE! 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87430930137634