Aprilie 20, 2022
Emoționant. Ce a publicat sora lui Cristiano Ronaldo după ce fotbalistul a anunțat moartea fiului
Ronaldo și iubita lui, Georgina Rodríguez, au anunțat decesul unuia dintre gemenii lor, un băiețel. Vestea a fost dată cu durere în suflet chiar de marele fotbalist. Ulterior, Katia Aveiro a scris un mesaj emoționant.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Familia lui Cristiano Ronaldo este mai unită ca niciodată. Toți își oferă sprijinul în timp ce sportivul este profund îndurerat de decesul fiului său, scrie People.

Katia Aveiro a scris un mesaj emoționant pentru fiul lui Cristiano Ronaldo

Sora mai mare a lui Ronaldo, cântăreața Katia Aveiro, a distribuit pe Instagram o fotografie a lui Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, și a iubitei lui, Georgina Rodríguez, scriind un mesaj emoționant în urma veștii tragice. „Te iubesc și inima mea este acolo pentru voi”, a scris Katia în descrierea pozei.

„Fie ca Dumnezeu să aibă grijă de toate și să-ți întărească calea din ce în ce mai mult. Îngerașul nostru este deja în poala tatălui nostru”, a mai spus artista făcând referire la tatăl lor, Jose Dinis Aveiro, care a murit la 52 de ani în 2005. „ și fetița noastră care este fermă, puternică și sănătoasă ne va învăța din ce în ce mai mult că numai dragostea contează…”

Starul fotbalului, Cristiano Ronaldo, a distribuit o postare sfâșietoare pe rețelele sociale în care a anunțat că unul dintre gemenii lui și ai iubitei, un băiețel, a murit.

Cristiano Ronaldo's influential sister taken to hospital with pneumonia  after catching covid - Henry Club

Relația dintre Georgina și Cristiano este una foarte puternică

„Cu cea mai profundă tristețe trebuie să anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți orice părinte”, a scris Ronaldo. „Doar nașterea fetiței noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu puțină speranță și fericire.”

Ronaldo a continuat prin a le mulțumi medicilor și asistentelor lor pentru „toată îngrijirea și sprijinul lor”.

„Suntem cu toții devastați de această pierdere și cerem cu amabilitate intimitate în acest moment foarte dificil. Băiețelul nostru, ești îngerul nostru. Te vom iubi mereu”, a încheiat el postarea, semnată de el și Rodríguez.

Ronaldo este, de asemenea, tatăl gemenilor în vârstă de 4 ani Eva Maria și Mateo și al fiului de 11 ani Cristiano Jr. Numele mamelor lor nu au fost niciodată dezvăluite public. Starul sportului și Rodríguez au împreună și o fiică de 4 ani, Alana Martina.

Sursa: catine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84019184112549