Decembrie 07, 2023
Meryl Streep, apariție rară cu toți cei patru copii, după despărțirea de cel care i-a fost soț 45 de ani
Celebra actriță a făcut o mișcare neașteptată. S-a afișat și fotografiat pe covorul roșu alături de toți cei patru copii ai săi, la puțin timp după ce s-a despărțit de soțul cu care a avut un mariaj de 45 de ani, Don Gummer, în vârstă de 76 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Reuniunea de familie a avut loc duminică la cea de-a treia ediție a Galei anuale a Muzeului Academiei 2023 din Los Angeles.

Meryl Streep, în vârstă de 74 de ani, a fost văzută și fotografiată alături de fiul Henry Wolfe și fiicele Mamie Gummer, 40 de ani, Grace Gummer, 37 de ani, și Louisa Jacobson, în vârstă de 32 de ani.

Meryl Streep la Gala Academy Museum, Getty

Grupului i s-au alăturat și soția lui Henry, Tamryn Storm Hawker, și soțul lui Grace, Mark Ronson.

Meryl Streep a fost una dintre celebritățile onorate la eveniment. Fosta colegă de platou Greta Gerwig i-a înmânat emblematicei artiste prestigiosul Premiu Icon de la Gala Muzeului Academiei.

Meryl Streep la Gala Academy Museum, Getty

Acesta vine la puțin timp după ce vedeta din ”Mamma Mia” s-a despărțit de soțul ei de 45 de ani, Don Gummer, în vârstă de 76 de ani. Vestea a șocat lumea showbiz-ului.

Cu toate acestea, Meryl Streep a fost toată numai un zâmbet pe covorul roșu. S-a fotografiat și alături de Oprah Winfrey, care a afișat o siluetă uimitoare.

În noiembrie, foștii soți au dezvăluit prin intermediul publicației celebre de mondenități Page Six că, de fapt, sunt despărțiți „de mai bine de șase ani”, au decis împreună atunci să aibă „vieți separate”.

Într-o declarație transmisă sursei citate, un purtător de cuvânt a spus că actrița din The Devil Wears Prada și sculptorul „sunt despărțiți de mai bine de 6 ani și, deși vor avea mereu grijă unul de celălalt, au ales vieți separate”.

1 meryl strepp don gummer shutterstock 375976345 jpg jpeg 

Perechea s-a căsătorit în 1978.

Potrivit publicației, Streep - care a participat vineri la Premiile Princesa de Asturias - a fost văzută ultima dată împreună cu Gummer în timp ce participa la ceremonia Oscarurilor din 2018.

Foștii soți s-au cunoscut prin intermediul fratelui lui Meryl Streep în 1978 și au spus „Da” mai târziu în același an, în septembrie, în timpul unei ceremonii romantice în grădina casei părinților actriței.

Meryl Streep la Gala Academy Museum, Getty



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.51496267318726