August 04, 2020
Meghan Markle împlinește astăzi 39 de ani. Cum își va sărbători ducesa ziua de naștere

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Meghan Markle își sărbătorește astăzi ce-a de-a 39-a aniversare, pe care o va petrece în familie, la Los Angeles. 

Cea de-a 39-a aniversare o prinde pe Meghan Markle în Los Angeles, alături de soțul ei, Prințul Harry și de fiul lor, Archie, în vârstă de un an și trei luni. Ducesa de Sussex a primit deja felicitări pentru aniversare de la Regina Elizabeta a II-a, prima care i-a urat La mulți ani și care a postat urarea alături de o fotografie împreună cu Meghan, din 2018, pe contul oficial de Instagram al Familiei Regale.

Următorii care au felicitat-o pe Meghan Markle au fost Ducii de Cambridge, Kate și Prințul William, dar și Prințul Charles. Meghan Markle va avea parte de o aniversare liniștită, discretă, petrecută cel mai probabil la reședința din Beverly Ridge, locul în care ea și Prințul Harry s-au refugiat în fața pandemiei. Cei doi și-au redus ieșirile în public la maximum de când California înregistrează cele mai multe cazuri de Covid-19 de pe teritoriul Statelor Unite.

În câteva zile, mai exact pe 11 august, numele lui Meghan și al Prințului Harry se vor afla pe buzele tuturor și vor ține prima pagină a ziarelor, deoarece se lansează povestea cuplului care ”dezertat” din Familia Regală Britanică. Cartea se intitulează Finding Freedom, Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family și deja se află în topul precomenzilor pe site-ul Amazon, iar lansarea ei se anunță a fi un adevărat succes de casă. Volumul este semnat de Omid Scobie și de Carolyn Durand, care susțin că au făcut o documentare minuțioasă asupra vieții celor doi duci înainte de a scrie cartea, care, se pare, îi va pune pe protagoniști într-o lumină favorabilă, contrară celei în care îi vede opinia publică.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.51289820671082