Decembrie 23, 2020
Meghan Markle își ascunde burtica de gravidă? Cum a fost văzută în Beverly Hills
Cu doar câteva zile înainte de a petrece primul lor Crăciun în California, Prințul Harry și Meghan Markle au fost surprinși în Beverly Hills. Apariția lor i-a surpriins pe mulți. Mult prea casual s-au afișat Ducii de Sussex.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prințul Harry a purtat o maletă subțire, blugi și un chipiu pe cap. Se afla fix în spatele soției lui, de parcă ar fi protejat-o de ceva. În același timp, păreau că se feresc de ochii curioșilor și se vor a fi nerecunoscuți. 

Ținuta lui Meghan însă a trezit niște suspiciuni. Era mult prea gros îmbrăcată. Avea un pulover, o geacă destul de călduroasă, căciulă și ochelari, iar în picioare purta cizme. Unii au interpretat că numai o femeie însărcinată s-ar acoperi atât  de grijuliu. 

Meghan Markle a dezvăluit recent că în vara acestui an a pierdut a doua sarcină. Într-un interviu pentru o publicației americană, ea a mărturisit că era o dimineață de iulie și că după ce i-a schimbat scutecul fiului ei, Archie, a simțit o durere puternică în burtă. Atunci a căzut la podea cu fiul ei în brațe. „Am știut în momentul în care îmi strângeam în brațe primul copil născut, că tocmai îl pierdeam pe al doilea. Câteva ore mai târziu, într-un pat de spital, strângeam mâna soțului meu. Amândoi plângeam, ne gândeam cum o să trecem peste asta”, a povestit Meghan Markle la sfârșitul lunii noiembrie. 

Anul acesta, Ducii de Sussex și fiul lor, Archie, vor sărbători primul Crăciun în Statele Unite. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76667952537537