Decembrie 18, 2020
Maria Şarapova s-a logodit. "Abia aştept să te iubesc toată viaţa"
Anul 2020 este anul logodnelor. Mai multe vedete s+au cuplat sau, mai bine, s-au logodit tocmai în anul când părea că pandemia a dat totul pentru cap. Poate o fi aşa, dar şi pentru vedete. Din moment ce au luat o pauză de la activitatea profesională, s-au dedicat mai mult vieţii personale. Aşa a făcut şi fosta tenismenă rusă, Maria Şarapova.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Iubitul ei, omul de afaceri de origine britanică, Alexander Gilkes, în vârstă de 41 de ani, i-a pus inelul pe deget cu puţin timp înainte de a se încheia anul. 

"Îţi mulţumesc că m-ai făcut un băiat foarte, foarte fericit, spunând "DA". Abia aştept să te iubesc toată viaţa şi să învăţ de la tine", a scris afaceristul pe contul său de Instagram. 

La rândul său, Maria Şarapova a spus că "Am răspuns "DA", încă din prima zi când ne-am întâlnit. Acesta a fost micul nostru secret, nu-i aşa?"

Imediat după anunțul că Maria Sharapova s-a logodit, presa a început să afle detalii despre iubitul acesteia. Așa s-a aflat că Gilkes este un prieten apropiat al Prințului William, cu care se știe de la Eton College. De asemenea, Alexander Gilkes a fost căsătorit cu designerița Misha Nonoo, cea care a pus la cale prima întâlnire dintre Meghan Markle și Prințul Harry. Gilkes și Nonoo s-au despărțit în 2016, după 13 ani de relație.

Sharapova, la rândul ei, a fost implicată în relații cu tenismenul Grigor Dimitrov și cu solistul Maroon 5 Adam Levine, și a fost logodită cu un alt sportiv, Sasha Vujacic, de care s-a despărțit în 2012. Sharapova a părăsit lumea tenisului profesionist la începutul acestui an, în timpul turneului Australian Open.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73638486862183