Septembrie 18, 2023
Mama lui Dan Bălan, „Tanti Ludmila” cucerește din nou prin ținutele sexy. La 65 de ani ai săi se îmbracă sumar și e într-o formă de zile mari
Ludmila Bălan (65 de ani), mama celebrului Dan Bălan (44 de ani), a găsit rețeta perfectă, se pare, pentru a fi iertată de trecerea anilor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prezentatoarea TV arată impecabil la vârsta de 65 de ani. Pentru că este conștientă de atuurile sale feminine, aceasta nu ezită ca, de fiecare dată, să poarte ținute care să îi scoată trupul perfect în evidență.

Ludmila Bălan alias  „Tanti Ludmila”, așa cum este cunoscută de cei din jur, are un stil de viață sănătos! Alimentația corectă și echilibrată, dar și integrarea în viața de zi cu zi a mersului la sală pentru a face mișcare și a elimina surplusul de kilograme, o face pe vedetă să fie admirată de cei din jurul pentru felul în care arată, scrie click.ro

„Sportul meu preferat este înotul … de fapt, e mai mult decât sport, e un fel de meditație…iar apa cristalină a Mării este cea mai bună terapie pentru trupul și sufletul meu…”, a declarat Ludmila Bălan, pentru Unica.Md.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

La 65 de ani poartă ținute sexy

Conștientă de felul în care arată, Ludmila Bălan nu se sfiește să poarte ținute sumare care să îi scoată trupul perfect în evidență. Prezentatoarea TV alege fustițe scurte care îi scot picioarele în evidență dar și bluzițe mulate pe corp, de multe ori cu umerii goi ce îi pun în evidență partea de sus a corpului.

Pentru că are o legătură foarte apropiată cu fanii de pe pagina sa de Facebook, Ludmila Bălan postează periodic fotografii cu activitățile sale de zi cu zi, iar aceștia sunt foarte încântați.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

„Cea mai superbă doamnă. Sunteți de admirat din toate punctele de vedere. Vă iubim enorm”, „Sunteți superbă toată! Admirație și respect din partea mea”, acestea sunt doar o parte dintre mesajele primite de vedetă.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Ludmila Bălan are un băiat cu care se mândrește foarte mult! Dan Bălan a reușit să dea lovitura în Moldova şi apoi în România cu proiectul O-Zone, după care a plecat să cucerească şi Statele Unite ale Americii.

Ce mamă sexy are Dan Bălan! Ludmila are 61 de ani, dar arată ...



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61379742622375