Februarie 19, 2020
Mama Gloriei Gorceag și-a sărbătorit aniversarea. Vezi cum a felicitat-o interpreta

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Când ești mama, nu ești niciodată cu adevărat singură în gândurile tale. O mamă trebuie întotdeauna să se gândească de 2 ori: o dată pentru ea și o dată pentru copilul ei. La fel și mama Gloriei Gorceag mereu a susținut-o, a ajutat-o și i-a fost alături.

Aseară, 18 februarie, mama interpretei a sărbătorit ziua sa de naștere. Cu prilejul aniversării, Gloria a decis să-și felicite mama postând câteva poze speciale pe contul de Instagram, care au fost susținute de un text frumos și plin de dragoste.

 

 

,,Azi e ziua celei mai bune femei de pe planetă: mama mea.La mulți ani, noi te iubim infinit!”, - a scris prezentatoarea în dreptul acestor poze. 

În această postare, Gloria apare alături de frumoasa sa mamă, care-l ține în brațe pe micuțul Leo. Cele două seamănă izbititor de bine, parc-ar fi surori. 

 

 

Amintim că, Gloria Gorceag s-a născut la 21 octombrie 1987. A studiat la liceul moldo-german "M. Kogălniceanu" din capitală. În paralel, studia și la școala de arte "Valeriu Poleakov", din Chișinău. Mai apoi învățat la UTM, vrând să devină designer, dar, până la urmă, s-a reprofilat, axându-se pe domeniul jurnalismului. În anul 2009, Gloria Gorceag a participat la Fabrica de Staruri din Moldova, devenind una dintre cei trei finaliști ai reality show-ului. 

Gloria Gorceag s-a căsătorit cu compozitorul Smally în iulie 2017, după jumătate de an de la cererea în căsătorie. Peste un an, prezentatoarea a devenit mămică. 

 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.57953190803528