Martie 11, 2024
Maluma a devenit tată! Iubita celebrului cântăreț a născut o fetiță: „Cel mai mare vis”
Maluma are toate motivele să radieze de bucurie! Celebrul cântăreț a devenit tată pentru prima oară. Iubita cunosocutului artist a născut o fetiță. Ce fotografii emoționante a postat pe o rețea de socializare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cântărețul câștigător al unui GRAMMY Latin, Maluma, și partenera sa, Susana Gómez, au devenit părinți pentru prima dată. Micuța Paris s-a născut pe 9 martie, la ora 08:23 dimineața, aducând bucurie și emoție în viața cuplului.

Maluma a devenit tată pentru prima oară

Maluma, cunoscut și sub numele de Juan Luis Londoño Arias, a făcut anunțul fericit pe platforma sa de socializare preferată, Instagram. Într-o postare emoționantă, artistul și-a împărtășit bucuria cu fanii, exprimându-și recunoștința față de partenera sa, scrie spynews.ro

Cu atât mai mult, celebrul cântăreț a postat și trei fotografii alături de mesajul prin care a făcut anunțul.

Colaj imaginile puse de Maluma după ce a devenit tată

Maluma a făcut publică și data nașterii, precum și primele imagini cu micuța Paris. O fotografie alb-negru îl arată pe artist ținându-i degetul bebelușului, în timp ce o altă imagine îl prezintă sărutând fruntea Susanei în timp ce aceasta ține în brațe pe micuța lor.

Emoția și iubirea cântărețului au fost evidente și într-o altă poză, cu Maluma alături de fetița lui.

Familia Maluma a primit numeroase felicitări din partea fanilor și a colegilor de breaslă, iar momentul special al nașterii Paris a fost întâmpinat cu căldură și bucurie pe rețelele de socializare.

„Pe 9 martie, la ora 08:23 dimineața, sa născut dragostea vieții noastre, Paris Londo no Gomez. Suzana... Dragoste: Mulțumesc că mi-ai îndeplinit cel mai mare vis, cel de a fi tată. Nu voi uita niciodată acest moment. Le iubesc”, a scris Maluma pe Instagram.

Imaginea postată de Maluma după ce a venit tată

Imaginea postată de Maluma după ce a venit tată

Din ce face artistul cei mai mulți bani

Într-o poveste demnă de un film hollywoodian despre perseverență și succes, superstarul columbian Maluma a reușit să transforme un început modest într-o avere impresionantă la doar 30 de ani. Cunoscut pentru hiturile sale care fac furori în întreaga lume, artistul a dezvăluit că primele sale venituri le-a obținut vânzând dulciuri și sendvișuri în curtea liceului.

De atunci, Maluma și-a clădit imperiul financiar prin muzică și afaceri în diverse domenii. Cu o avere estimată la 22 de milioane de euro, Maluma se numără printre cei mai bogați cântăreți din Columbia. Cu toate că provine dintr-o familie cu o situație financiară bună, artistul a muncit din greu pentru a-și împlini visul și pentru a atinge succesul pe care îl cunoaștem în prezent.

El Papi! Maluma Reveals He's Expecting A Child w/ Susana Gomez

Pe lângă cariera sa muzicală de succes, Maluma s-a extins și în industria modei. Recent, artistul a semnat un contract de colaborare cu casa de modă franceză Balmain. Această colaborare promite să aducă pe piață mai multe articole vestimentare care vor combina stilul inconfundabil al lui Maluma cu eleganța și rafinamentul specific brandului Balmain.

Pasiunea lui Maluma pentru design nu este deloc nouă. Cu aproape 9 ani în urmă, el a lansat prima sa linie de haine în Columbia. Produsele sale au fost apreciate pentru prețurile accesibile și pentru designul modern, atrăgându-și un număr mare de fani și clienți.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80714464187622