Iunie 29, 2023
Madonna, în stare critică! Găsită inconștientă, a fost dusă de urgență la spital și intubată
Vești rele în legătură cu Madonna. Artista a trăit în weekendul trecut un episod dramatic, iar el abia a ieșit în presă, prezentat în exclusivitate de publicația Page Six.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Potrivit sursei citate, vedeta a fost intubată cel puțin o noapte, după internarea de urgență într-un spital din New York. Madonna a fost găsită inconștientă la domiciliul său. Se pare că acum, după mai multe zile petrecute la spital, sub atenție medicală, cântăreața ar fi bine, în stare de recuperare, scrie okmagazine.ro

Autoarea hitului ”Material Girl” are 64 de ani, însă este într-o condiție fizică excelentă și nimic n-ar fi trădat o asemenea situație.

Madonna repetitii turneu 2 Foto Instagram JPG 

Tot sursa menționată a aflat că fiica sa, Lourdes Leon, a stat în permanență lângă divă, în toate aceste zile critice, de când a ajuns la spital.

Managerul Guy Oseary, care o reprezintă de ani de zile pe Madonna a explicat miercuri pe Instagram că a sa clientă a suferit o infecție bacteriană complicată și a fost nevoie ca medicii s-o trateze la terapie intensivă, după ce a fost intubată. Însă dă asigurări că Madonna se va recupera în curând, complet. Între timp, o sursă a declarat că Regina Pop a fost mutată de la terapie intensivă, într-o rezervă standard.

Madonna nu trăda nicio afecțiune. Ba chiar înainte de nefericita întâmplare, și-a sărbătorit gemenele în vârstă de 10 ani, Estere și Stella, că absolviseră școala primară.

La începutul acestui an, Madonna a anunțat că își va lansa turneul „Celebration” în onoarea celor 40 de ani dedicați carierei muzicale. Acesta urma să debuteze pe 15 iulie la Rogers Arena din Vancouver, însă în lumina evenimentelor recente, Guy Oseary a anunțat tot pe Instagram că proiectul se amână: ”Vom reveni cu detalii, când le vom avea. Vom anunța atât noile date ale concertelor, cât și pe cele ale spectacolelor reprogramate.”

Ultimul turneu ținut de Madonna până acum a fost cel din 2019 - 2020, cu „Madame X”.

Turneul ei Sticky & Sweet, care s-a desfășurat din august 2008 până în septembrie 2009, rămâne cel cu cele mai mari încasări realizate vreodată de o artistă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89128303527832