Martie 11, 2024
Madonna crede că a vorbit cu Dumnezeu când a fost în comă indusă, în urma unei infecții bacteriene
Madonna, celebra cântăreață în vârstă de 66 de ani, crede că a vorbit cu Dumnezeu anul trecut, când a fost internată de urgență în spital, în urma unei infecții bacteriene severe.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În timpul unui concert pe care l-a susținut în Los Angeles, artista a vorbit despre momentul teribil, în care a fost la un pas de moarte, dezvăluindu-le fanilor că primul cuvânt pe care l-a rostit când a ieșit din coma indusă a fost „Nu”, scrie profm.ro

Momentul în care Madonna se sărută cu două femei 

„Sunt aproape sigură că Dumnezeu m-a întrebat „Vrei să vii? Vrei să vii cu mine? Iar eu i-am spus că nu”, a dezvăluit Madonna, potrivit Fox News.

În urmă cu câteva luni, Madonna a spus că a fost 48 de ore în comă indusă și că a stat câteva zile la Terapie Intensivă. Mai mult, ea a făcut și alte dezvăluiri, explicând cine au fost persoanele la care s-a gândit imediat după ce s-a trezit din comă.

Concret, ea i-a mulțumit profesorului ei de Kabbalah: „Singura voce pe care am auzit-o. L-am auzit când mi-a spus să-l strâng de mână". Nu a uitat nici de prietena ei, Shavawn, care a dus-o de urgență la spital atunci când i s-a făcut rău. „Nici măcar nu-mi mai amintesc, am leșinat pe podeaua din baie și m-am trezit la ATI. Mi-a salvat viața".

Au fost câteva lucruri la care m-am gândit când am redevenit conștientă și mi-am văzut cei șase copii incredibili în jurul meu. Apropo, a trebuit să fiu la un pas de moarte ca să-i am pe toți șase în aceeași cameră", a glumit Madonna, referindu-se la Lourdes, Rocco, David, Mercy, Estere și Stella.

EXCLUSIVE: Madonna Wearing A Purple Outfit For Her First Appearance In Paris During Her World Tour  "The Celebration Tour"

Madonna a fost la un pas să moară din cauza unei infecții bacteriene

Anul trecut, în luna iunie, Madonna a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, fiind internată inclusiv la Terapie Intensivă din cauza unei infecții bacteriene. A fost la un pas să moară, așa cum a spus inclusiv managerul ei, care a ieșit în față și a vorbit despre problemele acesteia de sănătate. Din fericire, artista este bine acum și se axează pe starea ei de sănătate mai mult ca niciodată. De asemenea, atunci când a ieșit din spital a ținut să își liniștească fanii, mărturisind că se simte foarte bine. 

Madonna

„Mulțumesc pentru energia pozitivă, rugăciuni și cuvintele de vindecare și încurajare. Am simțit dragostea voastră. Sunt pe drumul spre recuperare și sunt incredibil de recunoscătoare pentru toate binecuvântările din viața mea. Primul meu gând când m-am trezit în spital au fost copiii mei. Al doilea gând a fost că nu am vrut să dezamăgesc pe nimeni care a cumpărat bilete pentru turneul meu. De asemenea, nu am vrut să-i dezamăgesc pe oamenii care au lucrat neobosit cu mine în ultimele luni pentru a-mi crea spectacolul. Urăsc să dezamăgesc oamenii. Acum mă concentrez pe sănătatea mea și să mă recuperez și vă asigur că voi reveni cu voi cât de curând voi putea!”, a spus Madonna pe paginile ei de socializare, după ce a ieșit din spital.

Madonna postpones tour



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68754434585571