Decembrie 27, 2023
Loredana Groza și fiica, două picături de apă! Au uimit internauții cu apariția de Crăciun
Crăciunul a fost sărbătorit și de vedete, așa cum era de așteptat. Dacă unele din ele s-au întrecut în ținute care mai de care mai pompoase, altele au preferat să fie lejere în zi de sărbătoare, chiar în pijamale. Dar nu orice fel de pijamale...

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În cea de-a doua categorie se regăsesc și Loredana Groza și fiica ei, Elena Boncea. Cele două s-au fotografiat împreună de Crăciun, lângă brad, dar nu în rochii elegante și pantofi cu toc, ci în pijamale. 

Loredana Groza și Elena Boncea au purtat halate sexy: artista unul verde smarald, din catifea, iar fiica ei din mătase de culoare roșie. Cu un make-up discret și zâmbetul pe buze, le-au transmis internauților gânduri frumoase, la ceas de sărbătoare, scrie okmagazine.ro

„Crăciun Fericit alături de cei dragi!!!”, a scris Loredana Groza, în dreptul postării. 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, brad de crăciun şi pijamale

Elena Boncea îi seamănă leit mamei sale celebre

Internauții au reacționat imediat atunci când le-au văzut pe cele două împreună și nu au putut să nu remarce faptul că Elena Boncea îi seamănă leit mamei sale, Loredana Groza.

„Mă întreb...ce să fac...pe amândouă vă plac..e ca Loredana la 14 ani !!  / Crăciun Fericit!Vă iubesc și vă îmbrățisez! / Crăciun Fericit, Loredana! Ești cea mai frumoasă cântăreață din România. / Un Crăciun fericit și plăcut .Superbă ca întotdeauna”, sunt doar câteva dintre comentariile frumoase pe care le-a primit artista, de Crăciun. 

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, pijamale şi brad de crăciun

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, păr blond şi brad de crăciun 

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, brad de crăciun, pijamale şi text

Loredana Groza s-a separat de Andrei Boncea

Loredana Groza a deschis cutia Pandorei și a vorbit, în premieră, despre divorțul de Andrei Boncea, în podcastul lui Mihai Morar. 

„La mine nu a ajuns știrea divorțului, nu cred că e atât de accesată. Eu știu care e adevărul meu și, atunci când știu care e adevărul meu, orice spun alții care n-are legătură cu adevărul acesta nu îmi pasă. 

E ușor să arunci cu noroi, e ușor să jignești, e ușor să faci rău. Nu dau replică, de ce să-mi consum energia? Lasă lumea să vorbească!”, a spus Loredana, în podcastul lui Morar, la întrebarea privind divorțul. 

„Nimic nu este pentru totdeauna! Mulți mi-au zis că sunt nebună, ce o să fac? Ce o să zică lumea? Că o să-mi distrug cariera, chiar și cei apropiați mi-au zis. 

Îmi asum această răspundere și cred că dacă toată lumea și-ar asuma răspunderea și n-ar da vina pe alții pentru eșecul pe care îl au uneori în viață, ar fi mult mai bine. 

Asta e problema în ziua de azi, lumea nu mai este responsabilă. Dacă e să dau un sfat oamenilor, este să fie responsabili pentru tot!”, a mai spus cântăreața. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67305850982666