Martie 20, 2024
Loredana Groza face senzație la 53 de ani! Cu ce ținute se afișează în public
Loredana Groza arată impecabil la vârsta sa. Conștientă de atuurile sale feminine, celebra artistă nu ezită să poarte ținute extrem de sexy și provocatoare care îi scot talia de viespe în evidență. În una dintre cele mai recente postări făcute pe contul său de Instagram o putem admira pe simpatica Lori într-o rochie roșie ca focul aleasă de ea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Diva noastră a ales să poarte la un eveniment public o rochie lungă, mulată, de culoare roșie, ce o avantaja perfect. Putem vedea că rochia nu este una simplă, ci are unele modele pe ea care o ajută pe simpatica Lori să fie și mai sexy decât este, deoarece i se vede pielea prin ea. De asemenea, putem observa foarte ușor în zona de sus a pieptului că rochia este una transparentă, deoarece artistei i se vede și sutienul de culoare neagră pe care îl poartă... spre deliciul sexului puternic, scrie click.ro

„Așteptând vara”, a scris Loredana Groza în dreptul imaginilor postate.

Loredana Groza, într-o rochie roșie ca focul. Sursă: Instagram

Loredana Groza, într-o rochie roșie ca focul. Sursă: Instagram

Loredana Groza, într-o rochie roșie ca focul. Sursă: Instagram

Loredana este admirată de fani

În urma fotografiilor publicate, simpatica Lori a primit foarte multe comentarii de apreciere din partea prietenilor virtuali:

„Loredana ești superbă, ești foarte mișto”, „Ești foarte frumoasă. Arăți superb. Ești o divă minunată. Fantastică. Fenomenală. Joci și în filme, ești foarte tare. Mult succes în activitate și la spectacole”, „Loredana ești o scumpă, o drăguță și o minunată. Îți doresc multă sănătate, fericire și tot ce îți dorești”, „O legendă și un om frumos cu chip de înger”, „Arăți într-un mare fel. Bravo. Ești perfectă”.

Loredana Groza, într-o rochie roșie ca focul. Sursă: Instagram



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0049431324005