Ianuarie 23, 2018
LIVE! Cel mai haios prezentator de la noi din țară, Emilian Crețu, vine astăzi în studioul AQUARELLE
Stilistul, actorul, make-up artistul, și nu în ultimul rând prezentatorul TV, Emilian Crețu vine astăzi. 23 ianuarie, în studioul AQUARELLE pentru o discuție amuzantă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După amiaza zilei de astăzi, va fi una distractivă, pentru că, în studioul AQUARELLE, va veni unul din cei mai amuzanți prezentatori TV de la noi din țară. Emilian Crețu ne va povesti cum s-a odihnit în vacanța de iarnă, ne va divulga marele secret, și ne va povesti ce planuri are pentru viitorul apropiat. Recent, Emilian Crețu și-a schimbat look-ul, și a devenit blond. Artistul ne va povesti cum se simte în noua ipostază, și ne va spune dacă într-adevăr se însoară în curând.

 

Pentru a afla toate aceste secrete ale vedetei, fii cu ochii pe noi, și urmărește la ora 15:00, pe pagina noastră oficială de facebook, LIVE-ul cu Emiian Crețu.

 

Amintim că, actorul Emilian Crețu s-a născut la 5 ianuarie 1987, la Telenești. Și-a făcut apariția în spațiul viral în anul 2015, după ce a încântat cu umorul, care atingea sfera socială, economică și  politică, deghizându-se în personaje comice, sute de oameni, având mii de vizualizări. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0826821327209