Septembrie 11, 2023
Linda Evangelista, prima apariție după ce a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer. Cum arată vedeta de 58 de ani
Linda Evangelista a fost în centrul atenției zilele trecute, fiind prezentă la un eveniment în New York, organizat la magazinul de cărți și accesorii al designerului Marc Jacobs din SUA. Supermodelul a semnat mai multe copii ale cărții scrise în colaborare cu prietenul său, fotograful Steven Meisel.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Modelul canadian, în vârstă de 58 de ani, a optat pentru o ținută extrem de elegantă. Aceasta a purtat o fustă midi neagră, pe care a asortat-o cu un pulover elegant în aceeași nuanță și cu pantofi cu toc lăcuiți. Linda a alesă să-și păstreze look-ul cât mai simplu, accesorizând ținuta cu doar câteva brățări argintii. 

Linda Evangelista/ Profimedia 

Cartea intitulată „Linda Evangelista Fotografiată de Steven Meisel” îi duce pe iubitorii de modă într-o călătorie prin relația de prietenie dintre Evangelista și Meise și colaborările care au consacrat-o, scrie peroz.ro

Aceasta este prima apariție publică a supermodelului Linda Evangelista după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer mamar de două ori în ultimii cinci ani.

Vedeta a apărut pe coperta revistei digitale WSJ, lansată de prietenul ei, fotograful Steven Meisel, iar în cadrul unui interviu aceasta a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer mamar în 2018.

„A fost descoperit la mamografia anuală”, a povestit ea, potrivit sursei citate. „Anumite părți nu arătau bine și, din cauza altor factori medicali, fără ezitare, pentru că am vrut să las totul în urmă, am optat pentru o mastectomie bilaterală. Am crezut că este cea mai bună variantă pentru mine. Cancerul mamar nu avea să mă ucidă pe mine”, a mai precizat ea, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

În iulie 2022, supermodelul a simțit un nodul atunci când și-a palpat sânul și a știut că boala a revenit.

Medicul oncolog i-a confirmat temerile, iar ea a fost fermă: „Nu vreau să arate frumos. Vreau să scoateți totul. Nu mor din cauza asta”, și-a amintit ea că i-a spus oncologului.

Deși acesta i-a spus că pronosticul ei este bun, modelul recunoaște că nu se poate bucura complet, pentru că rezultatul unei analize care indică riscul de cancer este mare. În plus, specialistul a avertizat-o că odată revenit, cancerul poate să fie și mai agresiv. Totuși, ea a subliniat că știe că viitorul este incert, fapt pentru care este recunoscătoare pentru fiecare zi.

„Știu că sunt cu un picior în mormânt, dar sunt în modul de sărbătoare. Am trecut prin probleme grave de sănătate. Sunt în momentul în care sunt fericită pentru lansarea cărții mele. Sunt fericită să fiu în viață. Orice mi se întâmplă acum este ca un bonus”, a spus ea.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93967175483704