Iunie 08, 2020
Lidia Buble este din nou singură! Interpreta s-a despărțit de Răzvan Simion!
Se zvonește de câteva luni că relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion scârțâie, însă, de fiecare dată cei doi au infirmat zvonurile. Lucrurile sunt însă cât se poate de clare și povestea lor de dragoste nu mai poate continua. Așa că cei doi au decis să o ia pe drumuri diferite, dar să rămână în continuare prieteni.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După o relație de 5 ani în care au fost încontinuu blamați, Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit duminică seara. Cel care a dat vestea a fost chiar prezentatorul TV. El a postat un mesaj pe pagina sa oficială de Instagram.           

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pentru că mi au oferit prea mult ori prea puțîn dar mai ales să mă iert pe mine.

Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac.

Au fost ani în care m am ferit de iubire că de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit.

Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit.

De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Mă iert pe mine pt tot ce am fost și pt tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. 

Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept.

Copilul râde: “Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!”

Tânărul cântă: “Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!” Bătrânul tace:”Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!”

L.B.: Viața frumoasa, Sufletel!”                                                     

Mesajul lung și emoționant a fost însoțit de o fotografie destul de repreyentativă. Poza este alb-negru, cu ei doii fotografiați de la spate

 

În luna aprilie, frumoasa cântăreață și Răzvan Simion erau în izolare și nimic nu anunța o separare. Ba mai mult, artista chiar se gândea să facă un copil cu prezentatorul TV.             

                                

Povestea de dragoste dintre Lidia Buble și Răzvan Simion părea una desprinsă din povești. Cei doi s-au îndrăgostit pe vremea când ea avea 21 de ani, iar el 35. Relația lor a fost blamată de o țară întreagă, după ce vedetea TV săa despărțit de soție pentru a fi cu Lidia. Timp de cinci ani, cei doi au demonstrat că iubirea lor poate învinge orice scandal, orice barieră socială sau diferență de vârstă. Interpreta nu a avut de luptat numai cu societatea, ci și cu părinții săi. Tatăl său, de profesie pastor, nu a acceptat niciodată relația, spunând că este un mare păcat să te bagi într-o căsnicie. De altfel, Viorel Buble nici nu a vrut să îl cunoască pe Răzvan în toți acești ani, spunându-i fiicei sale că îl va primi în casă doar pe bărbatul care îi va deveni soț artistei. 

Acum că Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit, fiecare o va lua pe drumul său, însă cei doi vor continua să colaboreze pe plan profesional. Prezentatorul de la Antena 1 este managerul vedetei.

                                                                                           



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.53696322441101