Februarie 19, 2019
Leonardo DiCaprio va juca într-un serial produs chiar de el

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actorul Leonardo DiCaprio urmează să joace unul din rolurile principale într-un serial produs chiar de el, împreună cu regizorul Martin Scorsese. Serialul se va numi „The Devil in the White City” și este o adaptare după cartea cu același nume, un bestseller de Erik Larsen, un creator de cărți de benzi desenate.

 

 

DiCaprio şi Scorsese vor fi producători executivi ai proiectului. Serialul despre primul criminal în serie al Americii va fi realizat de serviciul de streaming  Hulu. Leonardo DiCaprio a cumpărat drepturile acestei povești în 2010, cu gândul de a o transpune pe marele ecran.

 

 

Inițial, drepturile de ecranizare a cărții aparțineau studiourilor Warner Bros., apoi s-au mutat la Paramount. Pentru unul din rolurile principale a fost luat în considerare Tom Cruise, iar scaunul de regizor i-ar fi aparținut lui Catherine Bigelow, laureată cu un premiu Oscar în 2010, pentru regia filmului „The Hurt Locker”. Serialul „The Devil in the White City” va fi cel de-al optulea proiect la care DiCaprio și Scorsese colaborează. Cei doi au mai lucrat împreună la „Gangs of New York”, „The Aviator”, „The Departed”, „Shutter Island” și „The Wolf of Wall Street”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1103367805481