Martie 29, 2024
Leonardo DiCaprio s-a logodit? Iubita lui a apărut cu un inel impresionant pe deget
Leonardo DiCaprio e unul dintre cei mai râvniți burlaci din întreaga lume. De curând, Vittoria Ceretti, iubita lui, a apărut cu un inel strălucitor pe deget, iar toată lumea a speculat că cei doi s-au logodit. Iată, de fapt, care e adevărul!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În realitate, Leonardo DiCaprio nu este logodit cu iubita sa Vittoria Ceretti, potrivit publicației Page Six. Vestea vine după ce s-a speculat că mare actor ar fi cerut-o în căsătorie pe Vittoria, căci aceasta a fost văzută purtând un inel strălucitor la mâna stângă în timp ce cuplul lua prânzul în Los Angeles.

O sursă a declarat pentru sursa citată că zvonul potrivit căruia eternul burlac este logodit nu este deloc adevărat. Se pare că Vittoria Ceretti, în vârstă de 25 de ani, deține de ceva timp inelul argintiu – deși l-a afișat în mod neobișnuit pe degetul inelar săptămâna aceasta, în timp ce mânca mâncare mexicană cu vedeta din “The Great Gatsby” la Yuca’s din Los Angeles, scrie avantaje.ro

Leonardo DiCaprio are 49 de ani, iar Vittoria Ceretti are 25

Cei doi se întâlnesc din vara anului trecut, când au fost văzuți sărutându-se pe ringul de dans într-un club din Ibiza, Spania. O sursă a declarat în exclusivitate pentru Page Six în februarie că lucrurile s-au răcit între acest cuplu fierbinte după ce DiCaprio a fost văzut petrecând cu prietenii Tom Brady și Tobey Maguire în timpul Super Weekend-ului din Las Vegas, Nev. Cu toate acestea, o sursă de la acea vreme a insistat că sunt împreună.

Vittoria Ceretti s-a aflat recent la Paris pentru Săptămâna Modei, iar DiCaprio și-a filmat noul film în Sacramento, California. Zvonuri că s-au despărțit au apărut din nou în weekendul Oscarurilor din această lună, când au fost văzuți separat în Los Angeles. Starul din “Killers of the Flower Moon” a fost la petrecerea anuală a lui Darren Dzienciol pentru premiile Oscar la o reședință privată din Bel Air, petrecând cu Maguire.

Photocall du gala #BoF500 (Business of Fashion 500) dans le cadre de la fashion week de Paris (PFW) 

Unele surse au declarat pentru Page Six că Ceretti, care se afla în oraș, nu a fost găsită nicăieri la petrecere.

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg

De asemenea, a circulat o înregistrare video cu DiCaprio și Teyana Taylor – care joacă alături de Leo în noul film al lui Paul Thomas Anderson – care păreau apropiați pe ringul de dans la petrecerea WME de dinaintea Oscarurilor din Beverly Hills. Sursele au insistat că nu au o relație romantică.

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia

Modelul italian Ceretti a fost văzută apoi la petrecerea anuală a Vanity Fair pentru premiile Oscar solo.

Leonardo DiCaprio este cunoscut pentru faptul că nu a fost niciodată căsătorit. Vittoria Ceretti a fost căsătorită cu DJ-ul italian Matteo Milleri din 2020 până în iunie 2023.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72731137275696