August 31, 2022
Leonardo DiCaprio s-a despărțit de Camila Morrone. Actorul nu se întâlnește cu femei trecute de 25
Leonardo DiCaprio s-a despărțit de Camila Morrone după cinci ani de relație.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Starul de 47 de ani și actrița de 25 de ani și-au încheiat „în liniște” povestea la începutul acestei veri, susține o sursă pentru The Sun. 

Cea mai recentă despărțire demonstrează că Leo urmează același model, nu se vede niciodată în public cu o femeie de peste 25 de ani. 

„Leo și Camila și-au încheiat relația în timpul verii”, a spus o sursă. „Nu există resentimente între ei. S-a ajuns doar la o concluzie firească”.

Leo, care este cea mai în vârstă decât Camila cu 22 de ani, și-a cunoscut iubita în 2008, când avea doar 12 ani.

Prietenul său de lungă durată, Al Pacino, care se întâlnea ani de zile cu mama Camilei, Lucila Solá, a făcut prezentările, iar Leonardo se pare că a rămas în relații cu familia ani de zile.

Leonardo și Camila au devenit oficial un cuplu în 2017, după despărțirea sa de modelul Nina Agdal, cu câteva zile înainte de Festivalul de Film de la Cannes, deși reprezentanții ambilor au negat inițial că ar fi împreună.

cami83 webp

În anul următor, cei doi au participat împreună la petrecerea de naștere a lui Ellen DeGeneres.

Mai târziu, în 2018, o persoană din anturajul actorului a declarat pentru People că relația a devenit serioasă și că cei doi vorbesc despre logodnă.

cami82 webp

Sursa a susținut că Leo „nu a iubit niciodată o fată ca ea” și chiar se gândește să aibă copii cu noua sa iubire.

cami84 jpg

În 2019, angajamentul lui Leo de a nu discuta public despre relația sa a fost testat atunci când atât el, cât și Camila au avut filme în premieră la Festivalul de Film de la Cannes. El a reprezentat filmul lui Quentin Tarantino Once Upon A Time In Hollywood, în timp ce ea a pășit pe covorul roșu pentru aclamata ei dramă Mickey And The Bear, dar cei doi nu au mers împreună la nicio proiecție

Mai târziu, în vara lui 2019, Camila le-a amintit fanilor ei de înclinația lui Leo pentru femeile tinere când a postat o fotografie romantică cu Humphrey Bogart și soția sa mult mai tânără Lauren Bacall.

„O dragoste ca asta”, a scris ea, dari mulți fani au criticat-o pentru că se întâlnește cu un bărbat mult mai în vârstă.

În 2020, au bifat prima apariție publică ca și cuplu la Premiile Oscar .

Acum, Camila pare să s-a alăturat fostelor iubite ale lui Leo, care nu s-au întâlnit cu actorul după vârsta de 25 de ani.

Fostul model a împlinit 25 de ani pe 16 iunie. 

Sursa - okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.98809504508972