Decembrie 27, 2020
Leonardo DiCaprio, îndrăgostit lulea. Relația cu tânăra Camila Morrone a avansat
Deja de trei ani Leonardo DiCaprio, în vârstă de 46 de ani, se iubește cu actrița Camila Morrone, care are jumătate din vârsta starului de la Hollywood. Totușii, ei au demonstrat că dragostea nu are vârstă și își întrețin sentimentele așa cum știu mai bine.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mai mult decât atât, cei doi s-au  mutat împreună. „El se află pe platourile de filmare momentan, dar s-a instalat alături de Cami și-i place să petreacă timp acasă cu ea, în loc să iasă cu prietenii lui. Chiar îi place viața lui așa cum este acum. Amândurora le plac activitățile de cuplu”, a declarat o sursă din anturajul cuplului, scrie eonline.com. 

În trecut, Camila a vorbit deschis despre relația ei cu actorul laureat al premiului Oscar. „Cred că oricine ar trebui să fie cu cine vrea să fie”, le-a răspuns Camila celor care le critică povestea de iubire din cauza diferenței de vârstă. Camila speră ca, odată cu avansarea în carieră, identitatea ei să se separe de relația sa cu actorul. Într-un interviu oferit publicației Los Angeles Times, Camila a mărturisit că înțelege fascinația publicului cu privire la relația ei. „Probabil și eu aș fi la fel de curioasă”, a adăugat tânăra.

„Cred acum că, datorită oamenilor care văd filmul în care joc (Mickey and the Bear) în număr din ce în ce mai mare, ușor, ușor obțin o identitate în afara acestei relații”, mai spunea. „Ceea ce e frustrant pentru că simt că fiecare om are dreptul la o identitate proprie, separată de relația pe care o are … Înțeleg asocierea, dar sunt încrezătoare că va dispărea treptat și că va fi din ce în ce mai rar un subiect de discuție.”

De când s-a aflat despre relația lor au existat și mai multe speculații, potrivit cărora Camila ar fi însărcinată. Informația însă nu a fost confirmată. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0103254318237