Februarie 15, 2018
Vezi ce poză a postat Lavinia Pârva împreună cu soțul său de Ziua Îndrăgostițior
Deși o fac rar, de data aceasta nu s-au sfiit să-și publice o poză împreună. Lavinia Pârva a postat o poză la braț cu Ștefan Bănică Junior, scriind un mesaj emoționant.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Formează un cuplu frumos, deși rar își expun poze împreună. În toamna anului trecut, ei au făcut nunta. În poză, cei doi apar împreună fiind îmbrățișați. Ambii arată perfect, probabil se pregăteau de o petrecere de Ziua Îndrăgostiților. Lavinia îmbrăcată într-o blană eco și cu un machiaj perfect, îl cuprinde pe Ștefan care-i îmbrăcat la patru ace, într-un costum elegant. Ambii radiază de fericire. 

 

„Iubiți-vă azi și mâine și oricând!”, a scris Lavinia Pîrva.

 

Fanii au rămas încântați de poza acestui cuplu minunat, invadându-i cu comentarii pozitive, precum „Imagini rare!!! Mulțumim!!!”. 

 

 

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Junior s-au căsătorit în secret în toamna anului 2017, în Balcic, Bulgaria. Nunta a avut loc chiar de ziua de naștere a artistului. Nici invitații nu știau că vin la nuntă, gândindu-se că se duc să celebreze aniversarea lui Ștefan Bănică Junior. Totuși, au rămas plăcut surprinși!

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.060982465744