Aprilie 27, 2021
Lacul de unghii, un ajutor de nădejde pentru o mulţime de probleme
Sigur deţii cel puţin câteva culori de lac de unghii care îţi plac, dar pe care nu reuşeşti de fiecare dată să le porţi. Aşadar, în loc să le laşi să stea cu lunile în dulapul de cosmetice, le poţi folosi pentru diverse probleme cu care te întâlneşti.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Înfilarea aţei – Nu de puţine ori ţi s-a întâmplat să îţi ia câteva minute bune până ai reuşit să bagi aţa pe ochiul mic al acului sau te-ai înţepat încercând să faci asta? Aşadar, data viitoare aplică un pic de lac pe vârful firului şi vei vedea că va fi mult mai uşor de împins.

Împiedică bijuteriile să lase urme verzi pe piele – Cu toţii am cumpărat, la un moment dat, bijuterii care nu erau chiar de cea mai bună calitate, dar care aveau un design inedit. Şi, la prima purtare, am văzut acel minunat semn verde pe pielea noastră. Data viitoare, dacă nu mai vrei să ai astfel de surprize, aplică un strat de lac de unghii pe interiorul inelelor şi brăţărilor şi vei crea astfel o barieră de protecţie între metal şi piele.

Păstrează strălucirea bijuteriilor – Un strat subţire de ojă transparentă aplicat pe porţiunile de metal ale bijuteriilor va avea grijă ca podoaba să nu-şi piardă strălucirea metalică.

Are grijă ca unghiile ciobite să nu se rupă de tot – Dacă unghia ta s-a rupt într-un colţ, nu apela imediat la forfecuţă pentru a o tăia, ci încearcă următorul truc. Ia o bucată mică de hârtie de la o pungă de ceai nefolosită, aşaz-o peste porţiunea ruptă şi tamponează cu un pic de lac de unghii. Aplică culoarea preferată deasupra şi astfel nu vei fi nevoită să-ţi refaci manichiura complet.

Ajută la menţinerea şireturilor intacte – De foarte multe ori se întâmplă ca şireturile să se destrame şi să fie necesar să le schimbăm pentru că arată îngrozitor. Cu un pic de lac de unghii ai posibilitatea să opreşti rapid ruperea firelor. Aşadar, aplică pe lungimea şireturilor un strat de lac sau de ojă colorată, în funcţie de preferinţe.

Sigilează plicurile – Dacă vrei neapărat să închizi un plic şi nu ai în casă lipici, apelează cu încredere la lacul de unghii. Aplică un strat subţire şi vei avea siguranţa că acesta nu se va dezlipi.

Acoperă zgârieturile de pe încălţăminte – Dacă ţi-ai zgâriat un pic pantofii preferaţi, tot ceea ce trebuie să faci este să aplici un strat de ojă într-o nuanţă cât mai apropiată de cea a încălţărilor tale.

Fixează şuruburile mici – Dacă ţi s-au slăbit braţele de la ochelari, nu trebuie neapărat să fugi la reparat cu ei, ci poţi să aplici o picătură de lac de unghii pe balamale şi vor fi ca noi.

Previne cojirea perlelor – Perlele sunt un accesoriu foarte frumos şi delicat, doar că uneori acestea se pot coji. Cea mai bună variantă este ca cerceii, nasturii şi colierele din perle artificiale să fie îmbrăcaţi într-un strat subţire de lac de unghii.

Repară un colţ ciobit de oglindă – Dacă oglinda ta s-a ciobit pe margine şi vrei să te asiguri că nu se sparge mai rău, aplică în locul respectiv un strat gros de lac de unghii.

În plus, să nu uităm unul dintre cele mai cunoscute trucuri pe care le poţi face cu un lac de unghii, mai exact oprirea ruperii unui dres. Ştim cu toate că, dacă ţi s-a agăţat dresul şi începe să se deşire, poţi aplica un strat subţire de lac incolor în locul unde s-a rupt.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65226006507874