August 02, 2019
La mulți ani, Denis Roabeș! Solistul trupei The Motans împlinește astăzi 30 de ani!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Îndrăgitul artist autohton, Denis Roabeș, solistul trupei cu renume - The Motans, își sărbătorește astăzi, 2 august, aniversarea. Muzicianul împlinește vârsta de 30 de ani, o vârstă jubiliară. Cu prilejul acestei sărbători, tindem să-l felicităm din tot sufletul pe talentatul interpret, urându-i tot binele din lume. 

Artistul este modest, acesta nu a încărcat nicio poză cu ocazia zilei sale de naștere, în schimb colegii de breaslă ai artistului, l-au felicitat în cel mai frumos mod. Printre aceștea se numără. Irina Rimes, Inna și mulți alții. 

 

 

 

La mulți ani, Denisssss!Esti superb! Ma bucur ca suntem colegi! - a scris Inna în dreptul acestei postări. 

 

Amintim că, trupa The Motans, al cărei solist este Denis Roabeș, a fost lansată în anul 2015, la Chișinău. Solistul trupei este compozitorul și textierul Denis Roabeș. Printre instrumentiștii trupei se numără chitaristul Damian Rusu, toboșarul Ali Said și basistul Matei Căpitanu. 

 

 

Trupa The Motans combină mai multe stiluri muzicale, dar predomină stilul pop. Denumirea acestei trupe a fost dată de solistul trupei, care pur și simplu adoră pisicile. De mic copil acesta adopta aceste adorabile animale de companie. Și tot în copilărie, Denis Roabeș avea niște vise deocheate în care rolul principal îl aveam pisicile și motanii, cred că la nivel subconștient solistul intuia că "motanii" îi vor aduce succesul actual. 

Printre cele mai însemnate piese a trupei se numără „August”, „Nota de plată”, „Versus”, „Drama Queen”, „Friend Zone”, „1000RPM”, și multe altele. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3826148509979