Septembrie 01, 2023
La 65 de ani, Mama lui Dan Bălan impresionează cu o garderobă de adolescentă: Tanti Ludmila în pantaloni scurți
Ludmila Bălan, mama lui Dan Bălan, fost component al trupei O-Zone, este dovada vie că vârsta poate reprezenta doar un număr. Cea poreclită "tanti Ludmila" are o siluetă de puștoaică și o garderobă super modernă

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe conturile de pe rețelele sociale, mama lui Dan Bălan postează des imagini din viața ei de zi cu zi sau de la spectacole. Cântăreață și prezentatoare tv, aceasta este foarte iubită și respectată în Republica Moldova.

Cea mai recentă postare de pe Instagram o arată într-o ținută adolescentină: un compleu format din pantaloni scurți din blugi și o vestă asortată și scurtă.

"Ai silueta unei fete de 18 ani"; "Nu încetez să te admir"; "Nu ai mai mult de 20 de ani"; "Ești inspirație pentru cum să te respecți și cum să fii în armonie cu corpul tău"; "Cum poți să arăți așa? Ești cea mai frumoasă"; "Ești superbă", i-au scris admiratorii.

Nu de puține ori, despre mama lui Dan Bălan s-a spus că nu îmbătrânește, căci cu greu i-ar putea ghici cineva vârsta din buletin. Nu se teme să poarte rochii mini, mulate pe siluetă și foarte decoltate. Ba mai mult, mai toată garderoba ei este compusă din astfel de piese. Îi plac culorile tari și ținutele tinerești și, de ce să nu recunoaștem, o prind de minune, scrie profm.ro

Cum se menține Ludmila Bălan în formă și la 65 de ani

Ludmila Bălan a devenit cunoscută în anii '90, cu emisiunile „Noapte bună, copii!", „Căsuța cu povești", "De la 5 la 10" și „Tanti Ludmila Show", de la postul național de televiziune din Republica Moldova.

Despre lucrurile pe care le face pentru a arăta neschimbată de zeci de ani, aceasta a povestit recent.

Ludmila Bălan a plecat în vacanță. Vezi ce destinație a ales pentru a ...

„Nu prea am secrete. Sport fac, dar nu forțez, eu în general nu forțez nimic în viața asta, las lucrurile să meargă de la sine. Important e că tot ce fac, fac cu plăcere. Chiar și când mănânc, mănânc cu plăcere. Chiar dacă mi-e foame și ceea ce mi se oferă nu-mi place, atunci nu mănânc. Să mănânc pur și simplu așa, de foame, nu pot. Eu trebuie să mănânc cu plăcere. Mănânc foarte, foarte încet, o singură dată în zi. Iar pentru față folosesc lămâie. De la altceva nu am văzut efecte, dar de la lămâie, da, am văzut. Exfoliază și ajută să scăpăm mai repede de celulele moarte, care cu vârsta nu se mai desprind atât de ușor”, declara Ludmila Bălan în emisiunea „Iubește viața", de la postul TV8.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1380498409271