Aprilie 07, 2023
La 41 de ani și după trei sarcini, Jessica Alba arată ca o adolescentă. Cum a fost surprinsă la plajă
Jessica Alba, senzuală la plajă. Actrița de 41 de ani a lăsat tot și a plecat în vacanță. Și este la fel de hot ca-n tinerețe.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița are același corp fit care a făcut-o celebră în întreaga lume și acum, la 41 de ani, scrie okmagazine.ro

Vedeta a lăsat tot și s-a bucurat de mare și soare, într-o binemeritată vacanță de familie în Hawaii.

Jessica Alba, la plajă în Hawaii (4) jpg 

Paparazzii au surprins-o într-un costum de baie verde, în două piese. Jessica Alba s-a simțit minunat la plajă împreună cu soțul Cash Warren, în vârstă de 44 de ani, copiii lor și câțiva prieteni. Toți s-au lăsat răsfățați de soarele de aprilie din Kauai, Hawaii.

Jessica Alba, la plajă în Hawaii

Jessica Alba, la plajă în Hawaii

Deși are trei copii, Jessica Alba și-a etalat corpul aproape impecabil, care nu s-a schimbat prea mult față de cum arăta la 20 de ani. Vedeta a ales un costum de baie minuscul, fără bretele, pentru a se putea bronza cât mai uniform. Diva nu a uitat de ochelari de soare și nici de bijuteriile de plajă, un set cochet de brățări.

La un moment dat, actrița devenită între timp și antreprenoare, a fost surprinsă ca o mamă adevărată, cu mâinile pline de bagaje: genți și prosoape de plajă. Jessica Alba s-a luptat chiar și cu vântul, care tot îi punea piedici atunci când voia să întindă prosopul de plajă.

Jessica Alba și soțul Cash Warren au trei copii împreună: fiicele Honor Marie, de 14 ani, Haven Garner, de 11 ani, și fiul Hayes, de cinci ani.

Cash este fiul actorului Michael Warren și a cunoscut-o pe Jessica Alba în timp ce era asistent de regie în 2005, la filmul Fantastic Four, în care Jessica Alba juca.

Cuplul a decis spontan să se căsătorească în 2008, în timp ce actrița era însărcinată cu primul copil și chiar aproape de termen.

Honor Marie a venit pe lume o lună mai târziu.

În anul 2007, Jessica Alba a fost desemnată de către revista FHM Cea mai sexy femeie din lume. Vedeta a trecut printr-un proces cu revista Playboy, care i-a folosit abuziv imaginea pe coperta numărului martie din 2006.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.0210573673248