Iunie 18, 2020
Kristen Stewart, în rolul prințesei Diana!
Cunoscută din seria filmelor „Twilight” şi din lungmetrajul „Clouds of Sils Maria”, actriţa americană Kristen Stewart va interpreta rolul prinţesei Diana într-un film regizat de cineastul chilian Pablo Larrain, relatează Variety.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kristen Jaymes Stewart, pe numele de botez, este o actriță americană în vârstă de 30 de ani. S-a făcut cunoscută în special datorită rolului din Filmul Twilight, acolo unde este Bella Swan. Și-a început cariera la vârsta de 9 ani, atunci când un agent a văzut-o interpretând un rol într-o scenetă de Crăciun. Tatăl ei, John Stewart, este regizor și producător de televiziune. A fost actrița cu cele mai mari încasări din lume în 2010 și 2012.

                                                               

Acţiunea dramei „Spencer” este plasată într-un weekend de la începutul anilor 1990, când Diana, într-o vacanţă de Crăciun petrecută pe proprietatea Sandringham, a decis să se despartă de prinţul Charles al Marii Britanii. Pablo Larrain a mai regizat, între altele, „Jackie” şi „Neruda”.

Diana Frances Spencer şi prinţul Charles s-au căsătorit în 1981. Relaţia lor a fost una tensionată din cauza legăturilor extraconjugale ale moştenitorului Tronului cu femeia pe care o iubea de fapt, Camilla, actuala sa soție.

În 1997, la un an după încheierea divorțului de Charles, Diana a murit într-un accident rutier la Paris.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0814566612244