Septembrie 27, 2023
Kim Kardashian, ședință foto provocatoare pe un teren de tenis. Reacția Serenei Williams când a văzut-o pe vedetă în costum de baie
Kim Kardashian a făcut senzație pe rețelele de socializare cu cele mai recente fotografii. Vedeta americană a realizat o ședință foto provocatoare pe un teren de tenis, unde a pozat într-un costum de baie roz, foarte îndrăzneț.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Imaginile cu fosta soție a rapperului Kanye West s-au viralizat imediat, fanii fiind impresionați de silueta acesteia. Kim a purtat un costum de baie roz, care a făcut-o să semene cu o păpușă Barbie. Întregul look a fost întregit de o cămașă vaporoasă în aceeași nuanță și o geantă elegantă. De asemenea, vedeta și-a prins părul într-o coadă împletită și a purtat o pereche de ochelari de soare, scrie peroz.ro

Ședința foto s-a desfășurat pe un teren de tenis. Deși silueta acesteia a atras toată atenția, celebra jucătoare de tenis, Serena Williams, nu s-a putut abține și a făcut o glumă despre felul în care creatoarea de conținut ține racheta în mănă. 

Kim Kardashian/ Foto: Instagram 

„Literalmente, cum să nu ții o rachetă în mână. E clar că trebuie să-ți dau lecții”, a scris Serena Williams în secțiunea de comentarii. 

Kim Kardashian nu s-a supărat deloc pe sportivă, ba din contră, i-a răspuns într-un stil la fel de amuzant: „Niște lecții mi-ar prinde bine. Îmi trebuie și pantofi?”. 

 

Ce tratament folosește Kim Kardashian pentru a scăpa de riduri

Postarea vedetei vine după ce aceasta a dezvăluit ce tratament folosește pentru a scăpa de riduri. De curând, Kim Kardashian a fost supusă unei proceduri revoluționare cu lumină intens pulsată, ce ajută la eliminarea ridurilor și a semnelor de îmbătrânire. Evident, întreg momentul a fost filmat și făcut public pe rețelele de socializare.

Astfel, în cadrul imaginilor respective, vedeta de reality show a mărturisit că a încercat terapia BroadBand Light, o procedură revoluționară, ce ajută la ameliorarea semnelor de pe față, precum acnee, rozacee, pete care apar odată cu înaintarea în vârstă ori sunt cauzate de soare, dar și riduri fine. De asemenea, ea a dezvăluit că tratamentul facial a durat doar cinci minute.

Totodată, ea a mărturisit că „este obsedată de tratamentele faciale și de îngrijire a pielii”, fapt pentru care a dorit să împărtășească cu fanii ei procedurile la care apelează.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.46972918510437