Februarie 01, 2024
Kim Kardashian prezintă realitatea „dureroasă” a unei crize de psoriazis: „Nu știu ce se întâmplă”
Kim Kardashian a prezentat mai multe imagini în urma unei crize de psoriazis, documentând lupta sa cu boala autoimună.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kim Kardashian le-a arătat fanilor realitatea unei crize de psoriazis. Vedeta din „Kardashians” a dezvăluit marți celor 364 de milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram că se confruntă în prezent cu o criză cu adevărat „dureroasă” a acestei boli de piele, care provoacă o erupție cutanată cu pete cu mâncărimi și scuame, potrivit Clinicii Mayo, scrie elle.ro

Kim Kardashian prezintă o imagine a ceea ce înseamnă psoriazisul

Kardashian, în vârstă de 43 de ani, a precizat că nu este „sigură” ce a declanșat această erupție, deoarece nu și-a schimbat dieta recent, care a fost și cauza unei alte erupții majore în 2022.

„Cât de nebunesc este psoriazisul meu în acest moment”, a spus ea în timp ce a făcut zoom pe o mare pată roșie de pe gamba ei. „Este ca și cum ar fi pe tot piciorul meu și nu știu ce se întâmplă, dar trebuie să-mi dau seama de asta… este o nebunie. Am încercat totul. Psoriazisul e nașpa”.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi rochie

Într-un video separat postat pe Instagram Story, Kardashian a explicat că, deși de obicei are o mică pată pe picior, își poate da seama că erupția se extinde.

 

„Dar acum îmi dau seama că îmi coboară pe picior, urcă pe picior și pe toată coapsa”, a spus ea. „Știu doar că este timpul să rezolvăm asta”.

În ciuda frustrării sale, fondatoarea SKIMS a încercat să privească partea bună a lucrurilor, subliniind că pata roșie mare seamănă cu o inimă: „Stai, mi se pare mie sau psoriazisul meu are forma unei inimi de Ziua Îndrăgostiților?”, a spus ea, în timp ce făcea zoom pe marcaj. „Norocul meu, am un psoriazis în formă de inimă”, a adăugat ea cu sarcasm.

 

Kardashian a fost deschisă în legătură cu problema ei cu psoriazisul ei de ani de zile, documentându-și adesea crizele pe rețelele de socializare. De fapt, în 2019, mogulul media a scris un eseu despre boala autoimună pentru site-ul Poosh al surorii sale, Kourtney Kardashian, explicând că a început să prezinte simptome precum artrita la mijlocul anilor 2000.

„Dacă ai psoriazis, nu poți lăsa ca acesta să-ți distrugă viața sau să te afecteze”, a scris ea la vremea respectivă. „Trebuie să faci tot ce poți pentru a te asigura că te simți confortabil, dar nu trebuie să-l lași să preia controlul… Sper că povestea mea poate ajuta pe oricine altcineva cu o boală autoimună să se simtă încrezător că există lumină la capătul tunelului.”

În timp ce vedeta TV a încercat să își amelioreze simptomele folosind remedii homeopate și injecții ocazionale cu cortizon, ea a dezvăluit recent o altă metodă care a ajutat-o să își domolească crizele.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

După ce s-a confruntat cu reacții negative pentru că deține un aparat de bronzat tip solar în biroul ei la începutul acestei luni, CEO-ul Skims a intrat pe X pentru a explica faptul că dispozitivul „ajută cu adevărat” cu boala ei autoimună.

„Am psoriazis și mă ajută foarte mult atunci când este rău. Dar nu îl folosesc prea des”, a scris ea ca răspuns la articolul din Allure intitulat „Te rog, Kim Kardashian, nu încerca să normalizezi aparatele de bronzare”.

Alături de acesta, Kardashian are și un pat cu lumină roșie pentru a-și trata pielea.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93060779571533